- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Планът е само списъка с ядене, пиене и фоерверки. Другото става спонтанно на място.
Напиши част от текст, който виждаш някъде около теб без монитора (от книга, на стената, телевизор...)
Един учебник по английски English for Bulgarian![]()
Остава въпросчето, супер е.
Пътна карта на България 1:530 000
Коя книга прочете последно?
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Мисия Лондон.
Смяташ ли, че обществото в България върви на по-зле и по-зле. Какво ти е мнението за чалга културата?
Определено вървят на зле нещата. Самия факт, че вече масово си изгубват девствеността преди да се научат да карат колело е показателен. "Чалга" и "култура" не стават в едно изречение.
Ако имаше шанса да промениш 3 неща в обществото в момента, кои биха били те?
Първо, бих променил мисленето им относно цялостта и колектива.
Второ, бих искал всички да разберат, че парите изобщо не са най-важното.
Трето, бих променил съзнанието на обществото в насока да се грижат за себе си и телата си, а не да се занемаряват и да заприличват на бъчви на 25 години.
Смяташ ли, че реално човечеството е стъпвало на Луната?
Съмнявам се, но е много възможно.
Смяташ ли, че съществува паралелна вселена?
Да
Вярваш ли в задгробния живот?
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Не съм чел от много време близо половин година ,но май беше Властелина на пръстените.
Какъв тип книги харесваш да четеш ?
Най-много харесвам хорър и криминални. Някак си ме грабват винаги най-много.
Същия
И аз много харесвам криминални. Чета и такива от типа на "Дивергенти" и "Игрите на глада". Имаха си и те някакъв жанр, но не му помня името. :д
Последният филм, на който плака?
Забравих му името...ама беше наскоро
На какво предпочиташ да ходиш - на море или на планина?
Лилаво
Кое предпочиташ повече виртуална или face to face комуникация?
Лице в лице! Въпреки че виртуалната е доста по-лесна. Не заради друго... по-откачен съм.
Би ли ми направил/а RKO from nowhere?
Имам една любима пейка в парка ^_^
Псуваш ли? Ако да - какво/кого напсува последно?