- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Не съм сигурна.
Кое е твоето универсално ядене? (винаги можеш да го ядеш, не ти омръзва..)
Последно редактирано от haritov : 01-16-2015 на 18:40
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ами ако разсъждавам, водена от страха си от влакове, няма да спася никого, а ще си плюя на петите. Ама ако не разсъждавам под действието на страх, естествено че потребителката бих спасила.
Същият?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
da za trupkata ama da zn che posle nqma da ma zatvorqt
ruchna ili avtomatik
Готвач, не че в момента не съм , но реално искам да отворя кръчма и да има къде да се пие нон-стоп
Най-голямата ти мечта е?
да си имам собствено местенце, някое таванско, което да споделям с любимия
колко често ядеш шоколад? :д
edno momiche mi beshe legnalo v skuta i az bez da iskam i go nadurvih v uhoto i mi beshe super neodobno shtoto nemojeh da si go namestq(momchetata znaqt za kvo govorq) ama i tq ne si maha6e glavata znae6 li puk moje i da i haresalo![]()
drazni6 li se kogato v avtobusa vleze nqkva mn debela i doide i zapo4ne da te gleda tupo vse edno si zaduljen da stane6 i da i otstupi6 mqstoto si
ахахаххахаххахахаххахаха :Д:ДД:
места отстъпвам на майки с деца, бременни, стари или хора със счупен крак, примерно, на дебели хора нищо няма да отстъпя :Д даже смешно би ми станало ако ме гледа така, да ходи пеша да отслабне, хем тогава ще може да е достатъчно бърз/а да се дореди до свободно място :д
пак това с най-унизителната случка :Д
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Може би, когато говорих по телефона 15 минути с човек, който се оказа съвсем различен от този, за който го мислех!
Ровиш ли в телефона и компютъра на гаджето?
Временна татуйровка. Е,бях много малка,но сега го намирам за глупаво. Не ме кефят дори истинските.
Най-добрата ти покупка ?
ddz ama dneska si kupih edin album b4.da.$$ sa kazva i sa razcepvam tuka
nai golqmoto ti napivane i s kvo be6e
След смъртта на много близък за мен човек. Започнах с уиски, но не помня с какво завърши...
Същият въпрос.
Бял
Нещо което искаш да направиш,но нещо не ти позволява.[закони,съвест,правила,etc]
Да подаря на шефът си скок без парашут...
Какво е първото нещо което правиш след като се събудиш?
лягам си в 22.30(по рано от баба ми)
Ако си във връзка ,но срещнеш нов интересен човек би ли дал/а шанс да го опознаеш или като усетиш нещо към него ще избягаш заради връзката си.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !