- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Зависи... но най-вероятно да обичам да контактувам много и по много
Нека бъде остане същият въпрос.
Ако съм с точния човек, това не би се случило, ако се случи, то тогава не съм с жената, която ме прави щастлив.
Каква беше причината да започнеш, да посещаваш форума?
няма такава а да пиша още явно е психично заболяване
трябваше ли да пия толкова много чай?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
да аметист и зелен мъхест ахат окачени на два сребърни синджира и сребърен пръстен
носиш ли очила
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не,въпреки че имам проблем с очите.
Нещо което искаш да видиш на живо.
Извънземно
Ако можеше да имаш само едно от "пари" "здраве" "щастие", кое би искал/а?
Много неща, в последно време най-вече приятеля ми.
Само на мен ли презервативите, които раздават по анти спин кампаниите ми изглеждат подозрителни?
Не знам дали ми изглеждат подозрителни, но със сигурност евтини, затова не съм ги ползвал.
Какви презервативи използваш, или приятелят ти?
Durex
Хазартна личност ли си?
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не.
Какво цениш най-много в хората?
Искреноста
Ако можеше да имаш само едно от "пари" "здраве" "щастие" и "любов'', кое би искал/а?
7 ноември
вярваш ли в астрологията
Частично.
Какво е мнението ти за родната полиция?
Малко от полицаите вършат с любов работата си
Каква е детската ти мечта ?
Да бъда дизайнер като малка шиех рокли на куклите си![]()
Какъв е най-големия ти страх?
Вода, огън, насекоми.
Кога последно каза на някой, че го мразиш?
Никога не съм го казвал.
Какъв беше 1-вия спорт с който се захвана?
шах стигнах до вице шампион на България но после почнах да се занимавам с оръжия
любим предмет в училище?
История
Какво мислиш за хората във форума ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Не ги познавам,че да мисля нещо за тях
Каква суперсила би искал/а да имаш?
да мога да изчезвам
за какво се радваш в живота си?