- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Десислава.
Лято или Зима?
лято
какво четеш в момента?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Твоят пост.
Имаш ли домашен любимец?
Не познавам някой, който да не обича
Какво ти се прави най-много в момента?
мразя го това нещо
не е ли тъпо като отговарят в тази тема да казват че нямат отговор![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
За нов телефон.
Същият въпрос?
салам
обичаш ли салам?
Мерцедес.
Имаш ли кола, ако да, каква?
Taylor Swift (най-близо до любим изпълнител)
Ако можеше да си избереш професия, какво би работил
Футболен или волейболен треньор, но за съжаление в България няма голямо развитие.
Какво полезно свърши днес?
Да, винаги си планирам дните.
Цвят на очите?
Стара Загора.
От какво имаш нужда в момента?
Здрасти.
На колко си години?