- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
За да намерим този, който да ни запълва всички празноти от характера и да се чувстваме "цели"
Същия.
Този въпрос е много сложенСпоред мен ние се влюбваме само и само да успем да запълним празнина създадена от друг човек . За да знаем ,че имаме на кого да разчитаме и да се доверим изцяло и да ни помага в най-тежките моменти .
В кой раздел влизаш най-често ?
Ми всеки може да е какъвто си иска.
Кой от форума те привлича ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Има няколко не са много... Хахха Кофти въпрос.
Нека остане същия въпрос, да се напиш/е/ат никнейм/и![]()
Футбол, тенис на корт, снукър.
Кога се влюби за последно?
Преди два месеца след една целувка.
Кога за последно прави секс?
Миналия месец.
Какво обичаш да правиш през зимния период от време?
Да се разхождам из паркове, гори, планини... да се радвам на природата, защото (според мен) е адски красиво. Обичам студа и не ми е проблем да седя с часове навън, не съм по седенето по кафенета.
Същия.
да се срещам с хора на топли места ,да похапвам любими неща и да гушкам любими хора
Кой от форума те привлича ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Куцо, кьораво, сакато
нананананна е злато
Свириш ли на банджо ?
Хип хоп, рап и балади.
Какво означава за теб "До края на света"![]()
Хъм... вкара ме в жестоки размишления
"До края на света", може би "докато умра", защото това за мен е света, живота ми. Понеже до сега не съм го казвала, не смятам и да го кажа, никога не знам кога ще ми свърши "света", за да съм обедена в думите си. Чувала съм го от свои приятели, които го използат в смисъла "Ще те обичам до края на света", е това е следващата седмица, за тях явно "света" е друг.
Същия
Кратко и ясно - до небето.
Защо вечер лягаме за сън, а сутрин се събуждаме от сън??![]()
Защото ще е страно да си лягаме от сън и да ставаме за сън
Ако имаше възможност да премахнеш часовника, би ли го направил?
Не бих.
Защо 5, а не 10?
Когато той е при мен - да, бих премахнала часовниците на целия шибан свят. Бих изяла времето, бих го сдъвкала. Когато го чакам, искам да накарам тъпите часовници да започнат да отброяват времето поне три пъти по-бързо от обикновеното. Когато си тръгва, бих искала да забавя течението на времето до момент, в който то се влачи като пребит охлюв.
Общо-взето, според зависи. Но по принцип да - бих убила всички часовници по света. Всички.
Ако имаше възможност да накараш един-единствен човек на света да се влюби в теб, кой би бил?
Едит: Ей, че ме изпревари ама... Защото пет е по-яко пък.
Едит 2: Няма да си изтрия отговора ПЪК!