- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
работа с 10 пациента в реанимацията :Д форума ще ми се вижда като далечен сън :Д
С кого от форума би поискал/а да се срещнеш на живо ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
с всеки един винаги съм готов да се запозная с някого
гледал ли фантома от операта?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Да....епик уан
Какво искаш да ти случи утре ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Някаква приятна изненада.
Какво би направил, ако си последния оцелял на планетата?
нищо не искам да ми се случи че ми втръсна вече
иначе ако съм последния оцелял първо ще се наспя спокойно после ще поживея и ще видя
летял ли със самолет?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не все още.
Какво би направил, ако те харесват латино, японка и рускиня(важи и за в мъжки род)???
Нищо, ще се помисля за много яка.
Ти какво би направил?
Бих взела латиното, (не знам дали говорим за мъж или за жена) щото са готинки и ме радват.
Не съм добре с математиката,признавам си.
Мм въпроса ми е- Какво най-често си поръчваш от ресторант?
Салата.
Защо се раждаме, живеем и умираме?
Раждаме се,свободни,за да разберем какво представлява живота.Живеем,за да разберем,че свободата ни не е вечна.Също така живеем и за да видим как изглеждат себеподобните ни.
Защо умираме?Умираме,защото вече "Главния" е преценил,че сме разбрали достатъчно за живота и,че сме видели достатъчно.
Въпроса- Защо човешката кожа не издържа на болка? (под болка имам предвид-например изгаряне и други)
Защото е най-големия орган със нервни окончания, които изпращат сигнал до мозъка, поне така мисля.
Завърти се 24 пъти наляво и 25 надясно, какво е чувството?![]()
Чувството е 4 9 пъти на обратно.![]()
-Защо децата се радват на плюшени играчки? (Ммм че приятен въпрос)
Защото могат да я мятат, прегръщат, стискат колкото си искат, без да я наранят.
Какво ти е мнението за Пан Коперник??![]()
Вчера си пихме кафето заедно - голям сладкиш.
Успиваш ли се често? А колосално ли е обикновено?
80% от времето съм усмихнат и е от сърце
в колко си легна?
Пуша. И закъснявам за даскало...
Какъв ти е телефона? Като марка и модел, някой да не си помисли, че го свалям? :дд
Alcatel one touch pop c9
Същият въпрос.
Трудността да взимам важни решения.
А голямата ти сила?
Съпричастността ми. - слабост.
Най-голямата ми сила - усмивката ми
Колко е 1/2 от 2/3?
Последно редактирано от VinDiesel : 02-10-2015 на 08:31