- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Труден въпрос, аз постоянно съм усмихнат…
Да, емоционален съм.
А ти?
аз то се питам от както се регнах
защо ме мързи да си направя кафе?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Защото явно не ти се пие кафе достатъчно.
Къде би искал/а да бъдеш в този момент?
На планина, на върха, колкото се може по-високо.
Тази нощ колко часа спа?
Около 5, като всяка друга.
А ти?
Сдържаност, понякога прекалявам с искреността
Ами ти?
Бих искала да съм по-организирана. Прекалявам с отлагането и мотаенето. ;д
От какво те е страх?
Едит: До скоро - от влакове. Сега все още ме е страх от змии и от загубата на семейството и хората около мен.
Ревнив/а ли си?
-Изобщо, ако някой не ми даде повод. Случи ли се обаче, ставам бая ревнива :д
Същият въпрос?
ДА! Много мразя да си деля плюшените играчки. :д Дори на приятелите му съм направила впечатление на мини ураган, който би помел всяка, която се приближи до него. :дд
Любим хАлкохол?
водка
позитивна личност ли си?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
от 0 до 9 е цялата азбука на числата
да спя ли?
И от двете ме боли глава, нито едното :Д
Как ти е истинското име ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Виктория.
Последното нещо, което те развълнува адски силно?
Не можах да хвана и ....... 1 прабългарин(точеше нафта), полудях.
Любим ден от седмицата?
Всеки ден може да ми е любим и хубав, както и всеки ден може да стане ужасен, за това нямам, просто не знаеш в този твой любим ден какво ще ти поднесе живота.
Би ли зарязал най-добрия/добрата си приятел/ка заради момче/момиче?
Никогагаджето е до време, приятелите завинаги, ако са истински де. На мен са го правили тоя номер
Планина или море?
Нощ, аз съм бухалче
Случвало ли ти се е да колабираш?