- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Не, не ходя на даскало вече. ;д
Към какво се стремиш?
Към много неща - образование, семейство.. Най-вече да си оправя някак външния вид.
Повтарям въпроса.
Стремя се да съм в някаква своя душевна нирвана, която да не пречи на чуждите душевни нирвани. Стремя се да съм щастлива, да се развивам като Човек и характер. Стремя се да надмина себе си, защото единствената ми граница е онази, която съм поставила сама.
Смяташ ли се за егоист? Защо?
Понякога прекалено много за съжаление.
Как се справяш с "неприятните мисли".
Просто не им обръщам голямо внимание или ги подминавам .
Какво прави днес ?
цъках разни игри
любима игра?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Едно време играех, counter-strike и Diablo II. Другите не ме влечаха.
Какво е константа?
Нещо свързано с постоянство, непроменливост беше при математиката, ако не се лъжа?
Суверен/на ли си?
Последно редактирано от RosaCalvaria : 02-11-2015 на 17:57
не
а ти
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Съвсем малко. Характера, а не външността, прави човека.
Каква музика слушаш?
Предимно рап и балади.
Кое е нещото в този живот, което те прави най-щастлив/а?
Семейството ми.
Коя е най-голямата ти мечта, ако не е твърде лично, разбира се?
Един ден да си купя огромна къща, в която да има всякакви глезотии.
Същият...
Да намеря момиче, което ще ме цени такъв, какъвто съм. Ако можех да говоря с което и да е момиче без да ми гледа външния вид - за 20 минути бих я пленил. Но за жалост няма такива. Външния вид е важен, но по-важен е характера, жалко, че малко го осъсзнават. Иначе искам да отида на мач на Челси. Както и да живея в Лондон.
Същия..
да науча истината за себе си но може и да не ми хареса
за кое съжаляваш?