- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Не съжалявам за нищо, щом така е станало, значи е имало защо, ако е грешка, мога само да се уча от грешките си.
Какво е общото между мъжа и жената?
тоалетната
за нищо на света не би?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не бих влязъл в сауна.
Защо има космос, платени и живот?![]()
В много философска тема ме хвърляш с този въпрос рано, раноПредполагам, че просто така трябва... Ама, нека да има!
Правиш ли често компромиси?
Твърде много бих казала, но за жалост, повечето наистина нито го заслужават, нито го оценяват.
Какво те мотивира?
Крайният резултат.
Защо измерваме времето в часове?
Защото, ако не се лъжа египтяните в началото са първите хора които решили да разделят денонощието на по-малки части били египтяните които разпределили денонощието на 12 части през деня и 12 през нощта като ги следели със слънчев часовник, след това един гръцки астроном май беше, предложил часовете да бъдат еднакво дълги. Идеята му била всички дни да са еднакво дълги, разделени на 24 равни части (24 часа). И за това го измерваме времето в часове
Любима песен?
Не.
Какви обувки предпочиташ - спортни или официални?
Кафе
Плуване или Бойни спортове?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не мога да плувам, а и бойните спортове ми изглеждат малко по-интересни и вълнуващи
Придържаш ли се към здравословния начин на живот?
Старая се,но имам изблици на обратното понякога![]()
а ти ?
До скоро само на теория с малко криввания от време на време, но от няколко дена насам вече, да
Обичаш/харесваш ли себе си?
Да, трябва да се харесваме такива, каквито сме.
На колко месеца си?
Днес-точно на 257
Математиката силна страна ли ти е?