- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Когато ме мързи да си правя пуканки, а искам... Това е проблем вече.
Защо не спиш?
Още не ми се спи нещо...
Какво ще правиш утре по план-график?
ставам , оправям се (къпане , кафе , закуска) , в момента правя ремонт и съм се ангажирал с това , други задачи нямам . Мога ли да върна въпроса?![]()
Последно редактирано от marian.dimitrov3 : 02-12-2015 на 21:47
Ставам, кафе с цигара, банята, обличам се, паля колата и заминавам на работа.
Същият.
Последно редактирано от VinDiesel : 02-13-2015 на 06:36
Нямам идея.
Как успяваш да накараш приятеля/приятелката си да не си мисли, че "не те заслужава"?
Ако мислим че не заслужаваме даден човек, означава, че имаме комплекси и съмнения относно личността ни.
До сега не съм попадал на такъв пробле.
Как се получава зеления цвят.
Зеленото е основен и преходен цвят от топлите и студените цветове и се получава при комбинация от синьо и жълно.
Какво искаш да направиш днес?
За мене не знам, но знам какво искам ТЯ да направи..
А ти?
Да се наспя и да се чуя с любовчето.
Кога за последно сънува кошмар?
Аз сънувам нонстоп само кошмари.
Кое е животното, при което мъжкия индивид изпълнява ролята на женски при размножаване?
Тва не бяха ли морските кончета? И всъщност морските кончета бяха тия навитите, които живеят под водата, нали? :д Или се бъркам?
Имаш ли домашен любимец и ако да, какъв е той?
Имам два пинчера в България и си умирам за кученце и тук..
Кое е най-важното нещо за теб в живота?
Шастието на хората,които обичам...
Кои хора от форума харесваш и искаш да срещнеш на живо ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
харесвам много - чачо, митко, теб, 102, торита, тирехеб, етърнал, скейтърите, пер-дед и още куп, които пропускам.
за среща на живо... хм...
същият ?-с
GuardianAngel, теб, fanton1, tori, анархи и някой пропускам...
Същия?
всички
защо не си лягам а кисна тук?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
щото обичаш да задаваш ебати въпросите батенце....тормозиш ни яко :Д
Ако единственият/ната се появи в момента пред теб ...какво би му казал/казала и направил/направила.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Бих го гушнала
Вярваш ли в прераждане/живот след смъртта?
вярвам на това което виждам
какъв е твоя телефон?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
РозовAlcatel pop c9.
Кой е Влад Цепеш?