- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Да,но не мога да ги ям много-много.
От какво те е страх ?
не съм
защо хората се страхуват?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Александър
Какво искаш да ти се случи ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Нещо хубаво, което да остави траен спомен.
Същият въпрос...
Да, като делфин съм още от малък.
Какво означава за теб "студен като лед"?
Зимата някой като замръзне и ти го пипнеш (а ти си по-топъл от него)И му казваш че е студен като лед
Любима дата?Защо ти е любима?
30 февруари, защо, не знам.
Какво обичаш да правиш рано сутрин, което другите не обичат?
Да се разхождам по улицата, квартала сама, с чай в ръка...което почти никога не ми се случва за съжаление :/
Същия
Да стана и да тръгна нанякъде,просто така,да не съм вкъщи
Обичаш ли ?
Да обичам,иначе нямаше смисъл да живея
а ти ?
Хард рок,рок балади,дееп хаус ,прогресиве,чил аут :Д
Какво те накара да си направиш профил във форума ?
Не помня, преди доста време беше.
Влюбен/а ли си?
не съм
сънувал/а ли си такъв сън че да не искаш да се събудиш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
пфф много пъти....направо съжалявам че съм жив после :Д
кажи ми се какво те накара да си направиш профил тук ?
проблеми с приятелката ми
любим цвят на очите?