- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Приоритета ми е да постигна някаква вътрешна хармония със себе си, да бъда щастлива, а не само доволна от и със себе си.
Смяташ ли, че съществува Голямата любов, Единствения и неповторим човек за теб? А срещнал ли си ги тия работи вече?
Голямата любов в момента, в сегашното ми душевно и ментално състояние може да е един човек, а след 5-10-15 години друг/и хора. В този ред на мисли не смятам, че има Един човек, който е отреден за мен и трябва да го срещна. Смятам, че Голямата любов е в мен и когато се запозная с момиче, което е комплементарното и отражение/не казвам, че би било единствено/ ще започнем да се развиваме заедно и след определено време от съвместното ни развитие/живот вече ще има единствен и неповторим човек за мен)
К'во сънува последно
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Последния ми сън беше доооста отдавна, сънувах, че съм на някакъв кораб с една позната, за която не се бях сещала скоро, имаше буря и тя падна зад борда, след което някак си ми се появи от някакви стълби, реших че е дух и почнах да бягам и се събудих. Много се смях, голяма дивотия ми се стори
Каква беше причината да плаче последния път, когато плака?
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
2 или 3, а трябва да ям по 5... но да![]()
Колко пъти на ден пиеш вода? :д
Обикновено сутрин, отивайки за работа си вземам някакъв кроасан, обикновено в обедната почивка ям едно пилешко бутче със задушени зеленчуци и обикновено на вечеря хапвам нещо по-стабилно
Но това е предимно на теория, доста често не успявам да си разпределя времето и ям само на вечеря, което е супер вредно, но за момента е най-често случващото се.
Спортуваш ли? Какво и колко често?
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Напоследък,не
Студено ми е :д
Иначе обичам да спортувам,събираме се и разцъкваме футбол
Ако можеш да се определиш с една дума,каква ще е тя?
Нещастастник
Кога за поледно беше тъжен/а ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Преди месеци.
А ти?
Аз като че ли почти винаги съм тъжна от няколко месеца насам. Просто някои дни съм по-малко тъжна от останалите. Ако има някаква логика в казаното де...
Кога последно направи нещо за първи път?
никога
Харесваш ли някои/я от форума и ако да кой ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Е, де, тоя въпрос за мен е писан явно. :ддд Приятеля ми пише тук, да. Антракс знаете ли го? Ебавам се, със сигурност го знаете. :ддд
Какъв ти е резерва от алкохол вкъщи за непредвидени ситуации/гости/когато ти се пийва нещо? :дд
Имам малка винарна с около 15 бутилки хубави вина, винаги имам 1 бутилка "Jameson"(любимото ми уиски), имам и бутилка домашна гроздова ракия, да заповядат
Как мина денят ти?
В момента се занимавам с футбол, волейбол, тенис на маса и бодибилдинг.
А ти?
Бързо ми минава стимулаПо-скоро диети :d
Разкажи как мина денят ти ?
спах
да пия ли кафе?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
да
цвят на очите?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.