- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Като събитие в живота - когато с приятели отидохме да гледаме "Сурва 2015 г." в Перник. (:
Като нещо, което ме усмихна - следя сериала "Кухня" - струва ми се забавен и донякъде поучителен (макар и с много малко), та там скечовете ме развеселиха доволно. :)
Качвал/а ли си се на Копитото късно вечер, когато навън вече е тъмно, а нощта е ясна?
kvo e tva kopito e lud
kakvo she naprai6 ako se zanimava6 s dadeno momi4e koeto te kefi no puk ima razvedena maika,koqto prili4a na lisa ann v tqlo i i li4i 4e i se pravi sex(za 3ka mn slabo vse pak sa maika i du6terq)
Последно редактирано от skate : 03-01-2015 на 11:57
За Копитото: http://bg.wikipedia.org/wiki/Копитото
там има построена и телевизионна кула: http://bg.wikipedia.org/wiki/Копитот...на_кула)
По отношение на въпроса ти: бих оправил и двете (един път се живее), но пък не съм имал подобна ситуация като теб.
към следващия разписал се: на колко години си?
Честита Баба Марта
17.
Играеш ли игри (LoL,WoW,Dota,etc. ?)
Не играя игри отдавна.
А ти?
За базика цъкам CS когато съм си в България
Имаш ли любим алкохол и кой е той?
Уиски и то само JAMESON!
Какво правиш в момента?![]()
и аз.
Какви са оценките с които завърши 1 срок?
nqmame srokeve pri nas simestri sa i vajnoto che zeh vs ocenkite nqmat zna4enie ;d;d
kat sa sabira6 vecher s averi razkazvatelisi istorii za chupacabra
Е как, чупакабра е основната тема след брутния вътрешен продукт и екзистенциалния въпрос
Обичаш ли зимните спортове?
Не
Какво правиш?
Със същото![]()
![]()
Къде учиш.
Вече не уча, завърших... отдавна... :(
към следващия: сподели нещо интересно - примерно: някой резил... :D
Manchester college.
Как си ?
Едит: Нека въпроса да остане горния![]()
точно в момента съм вече леко уморен, иначе бивам... :D
към следващия: сподели за едно добро дело, което си направил(а) в живота си.
Последния голям резил беше преди две седмици в даскало, да влязя в женската тоалетна и да подам под вратата листче, на което е написано - правиш страхотни свирки. Беше за едно момиче, обаче сме се объркали, а в съответната кабинка е била директорката, после е върнала камерите назад и ни повика при нея, тогава чак разбрахме, че е било гаф и трябваше да й се обесняваме.![]()
Същия въпрос.
Как сложих прахче за мивка в супа,че си я и изядох,на всичкото отгоре..
Какво слушаш в момента ?