- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Да е умна и мила това е най-важното за мен другото винаги може да се промени я в добра посока я в лоша ,но ако има чуства няма да ме остави .
В колко часа трябва да ставаш утре сутрин ?
Дори да има причина,пак може да те остави. Just sayin'
Иначе,да не се каня,утре ще се наспя,няма да ми се налага да правя нещо сутринта.
Какво гледа последно ?
The Flash s01 e14.
Какво ще правиш на 12.08.2015г.?
Не зная, има ли нещо тогава?
Коя песен слуша последно?
https://www.youtube.com/watch?v=-_V0cTET6No
каква зодия си
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
оръжейно
кой филм гледа вчера?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ще ходя да гледам нюансите с Прешъс. Казаха, че не бил чаааак толкова шит.
На следващия каква гозба му се получава най-добре?
Аматьор съм в готвенето, но все пак мога да правя пици (както с готово тесто, така и аз самият да го омесвам от брашно, вода и т.н.), специалист съм в приготвянето на яйца по очиОт супите - добре ми се получават зеленчуковите супи (даже вчера се похвалих в темата за чувствата)...
@per-dead - брей, добре помниш - наистина се разписах в темата за рутера, но не вярвах, че съм ти помогнал с кой знае какво. (:
@към следващия - намисли си въпрос пожелание (сподели въпроса с нас), а след това отговори на него![]()
Искам ли да мога да летя?
Да.
Към следващия: по колко пъти на ден се почесваш по главата?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Удовлетворен/а ли си от себе си?
1-2 ;д
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Меех, опитвам се да бъда, но съм крайно самокритична и нещо не ми се получава особено
Каква музика слушаш?
като цяло слушам всичко с малки изключения
любим филм?
Долу-горе
@следващия: кой филм гледа за последно на кино?
Jupiter Ascending
Кога поздрави непознат човек на улицата за последно?