- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
чудо на ар джей паласио
като чуеш красива жена, коя си представяш ?
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
която и да е вече е спала с мен
най-красивото място където си бил/а
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Любляна, Словения.
Какво е твоето хоби?
https://www.youtube.com/watch?v=-TC2xTCb_GU това е моето хоби
какво мислиш за клипчето?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
някакво леново
същия
Фален
Какво те кара да се усмихваш напоследък ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Семейството ми.
Слушаш ли българска музика и ако да, каква?
Стари рок парчета и някои естрадни изпълнители
как се виждаш след 1 година ?
Напоследък слушам много комшиите Nokaut : )
опа изпревариме... а на въпроса на гуардиан не мога да отговоря,понеже аз другата седмица незнам какво ще правя,пък камоли след 1 година :Д
Познаваш ли се лично с някой от форума ?
да, ама той не знае , че се познаваме, не подозира коя съм хахаха
какво правиш в 00:26
ahahehha ;*
Слушах това- https://www.youtube.com/watch?v=12-2p3eNshg и разглеждах. Сега пиша.
Харесва ли ти такъв тип музика?
Ами не особено.
Кое е най-голямото нещо, което криеш от партньора си, дори и да не е нещо кой знае какво пак може да го кажеш?
че в детската градина съм целувала най-добрия му приятел, хаха колко да е малък светът
къде би отишъл/ла точно в момента ?
ahahehha ;*
Бремен (при нея)
Ти?
Последно редактирано от Rafa7a : 03-15-2015 на 07:33
02:30
Търсиш ли "Голямото може би?" (цитата от книга)
Не.
Обичал ли си истински?
Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3
Не
Ако зададеш следващият си въпрос към някои конкретно от форума,към кого би го задал/а и какъв би бил въпроса ?
Към Rafa7a: Защо си толкова готин и скромен?
Шегата настрана, бих питал dreamwalker какъв ще съм след 10 години. ;д
А ти?
И аз ще се възползвам от ясновидските ѝ способности и ще я попитам кога най-накрая ще постигна вътрешен мир със себе си(Колко дълбоко звуча само >_<)
Какво мнение има за хомосексуалните, трансексуалните и асексуалните следващия?