- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Опааа, съжалявам.
Коя беше последната песен, която си свали?
Последно свалях албум на Metallica,песен не помня.
Как прекара почивните дни ?
Перфектно! Първо малко с него, после малко с нашите... Перфектно!
Същият?
Изкуплението Шоушенк, Шестото клеймо, Полет 800, Вината в нашите звезди.
Злато или сребро предпочиташ за бижута?
С глупости..
Какво предпочиташ PlayStation 4 или Xbox One ? :д
Нито едното защото не им разбирам. ;D
Кое е мястото, на което искаш да си сега?
Имам PS4,та за това.
Да четеш мисли, да си безсмъртен, да си невидим - кое би избрал?
Да чета мисли, но не като по филмите непрекъснато да чувам гласове в главата си, а само когато аз поискам.![]()
Въпросът ми хареса, нека остане, но с кратка обосновка.![]()
Четенето на мисли ще създаде проблеми; Да не умра никога пък би било изморително, сигурно. Така че- да съм невидима.
Вярваш ли в паранормални явления?
Да съм безсмъртен.
Така ще мога да науча всичко ама абсолютно всичко.И ще видя доста неща които "четящият мисли" само ще ги прочете,но надали някога ще ги види.Е,невидимия може да види доста неща,които аз ще видя след 50-100г.но той ще е ограничен във времето.
Ето ви една кратка обосновка защо искам да съм безсмъртен
П.С. Понеже отговарях на по предното питане а по това време е написан друг пост ще отговоря във послепис.
Да вярвам
Ако Тайните управляващи на света биха ти предложили: Президент на САЩ,обитател на самотен остров отговарящ за най-мощния компютър на света или обикновен човечец в страна от Третия свят със месечно възнаграждение от 10 000$ кое би избрал/а?
Най-много ми допада идеята с президента. От известно време с компанията мислим да се установим в Белия дом и да установим диктатура!
На острова не искам, че ще съм изолирана. В страната пък или ще ме убият, за да ми вземат парите, или ще ме убие някоя болест. :/
Според теб кое е по-важно в една песен - текста или мелодията?
Истината е по-средата
Кои са най-важните принципи за теб (топ 5) и защо?
jenska plut i musli
kakva zodiq si
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
не, мн слабо тая година всички ме бият
помня преди години имах едно яйце, с което бих 18 други ! И накрая го изпуснах на земята щото цял ден си го разнасях:Д
Какво ти е мнението за тез религиозните празници като Великден, Коледа
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Мии празник като празник. Аз не обичам да ходя по църкви. Някак не ми харесва... Аз съм си вярваща, но просто не обичам да ми се натяква, че религията е всичко, бог е всичко и т.н.
Какво ще направиш ( да си купиш нещо, да отидеш някъде) в следните няколко града:
Прага
Ню Йорк
Париж
Рим
Дубай
Ще обходя всеки един наличен музей, до който се докопам. Ще обиколя любимите места на месните. Ще ям специалитети разни. Ще изляза на разходка из природата. Ще посетя местата около градовете. Ще обиколя разни забележителности. Ще се запозная с живота на хората там колкото се може, по-задълбочено. Ще правя снимки. Ще изляза една вечер, за да опитам и от нощния живот на градовете. Ще се запозная с разни месни хора. Ще отида някъде, където има гледка на цееееелия град, колкото по-високо, толкова по-добре. И още много, много неща.
Къде ти се иска да отидеш най-много на почивка/екскурзия?
в йена искам, ама не заради екскурзия
иначе съм набелязала исландия
някоя смешна\интересна случка със съквартирант\ка?
Съквартирантки още не съм имала, но се сещам за една екскурзия преди години. Едното момиче от нашата стая спеше, с другото не помня защо искахме да извадим чекмеджето на нощното шкафче до леглото ѝ, ама нещо тя залитна и удари с чекмеджето спящата по главата. Тя обаче не реагира и продължи да си спи.На сутринта като я питахме, каза, че нищо такова не помни.
Пътувала ли си извън страната, ако да - къде?