- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Върнах се. Сега да питам, колко контакта имаш в стаята си и колко използваш в момента?![]()
Седем. В момента...един за зарядното на телефона, за сешоара, лаптопа, копирната машина, нощната лампа, тв-то и таблета който се зарежда... Т.е. всичко е заето![]()
Мм днес учи ли за утре? :д
Може да се каже.
Ще гледаш ли на кино новия филм от поредицата 007 Спектър?
Музика.
Итересуваш ли се от историята на предците си, правил/а ли си някога родословно дърво?
Не.
От живота си до момента какво ти се е случвало, че да го помниш за цял живот?
срещата със сродната ми душа
срещал/а ли си твоята сродна душа?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Срещал съм я чрез много различни хора..но не не съм още..иначе тя щеше да е с мен.
Какво би направил ако срещнеш сродната си душа ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Когато го осъзная, ще бъда усмихнат до уши, и ще се наслаждавам, и още много....
А Вие ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Не съм още. Имаш ли махмурлук от снощи?![]()
Слабо се усеща, ама не е без хич.
Какво прави снощи? А плановете за тази вечер?
Гледах филм. Тази вечер ще пътувам.
Как и с кой мислиш да прекараш нова година?
Компанията се събираме вкъщи да се наядем подобаващо, че на ресторант са много пари за малко ядене, а към 23 отиваме в някой бар да полеем новата година!
Как отпразнува рождения си ден тази година? През кой сезон беше?
Още не е минал ,през декември е .Най-вероятно ще тъжно събитие в къщи с ядене на торта.
Кой ти е любимият цвят и цвете ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Оо, стрелец или козирог?Щом ще има торта, няма да е тъжно събитието!
Зелен, син, жълт. Лилиум, Орхидея, и разбира се, роза, но от онези с по-мъничките цветове. ^_^
Включи телевизора. На коя програма е?![]()
Ентусиаст
Забавен
Интелигентен
Какво прави в свободното си време ?