- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Не пия газирано
Какво ще правиш днес ?
ще имам писмено на Вапцаров, ще връзвам мартеници на децата и ще се усмихвам
какво означава аватарът ти?
много цветове като многото различни ситуации в живота, а ти си в средата на джаза. тениската е спортна, спортните дрехи са удобни, следователно се чувстваш комфортно в кожата си. жеста с ръка показва, че каквото и да се случва, колкото и шарено да става, не трябва да се сдухваш, поздравяваш с пръстче и продължаваш напред без да ти пука особено. лилавата коса символизира желанието да си различен от останалите, защото еднаквото е скучно и трябва да се стремим към разнообразие.
ехаа, ако такъв анализ напиша и днес по литература...
нека остане пак въпросчето
Ти момиче ли си или си момче?
Карма - тя се рециклира, животът е изпитание и всяко действие си има своите последствия - остава възнаградено или наказано. Не, че съм някаква маниачка на тази тема, и си броя и меря делата постоянно. Просто наскоро ми се отвориха нови хоризонти, разбрах причината за много неща, което ми помага да преживея миналото си, и то да не ме тегли назади това е. Аз май скоро ще си го сменям. divergent, откъде е този аватар, страхотно описание мждр, много ми хареса
особенно това, че трябва да си различен от другите.
Какво те радва в живота ?
Последно редактирано от LoveInfect : 03-01-2016 на 09:37
WTF is хидрид?
Аз съм монче мнол ясно.
И аз обичам пица, банани, нектарини и всичко, което съдържа гъби. Плюс сирене, кашкавал и мляко, но това беше излишно да го споменавам...
С какъв успех завърши миналата година училище? Ако си завършил/а, средния успех от дипломата ти.
Среден успех 5,81.
Да остане.
Не помня, гледам да съм свободен!
-Какво мислиш за dreamwalker ?
По-добре да остане мистерия. Единствено така е по-интересно.
Любим празник?
Светлокестенява, но имам три руси кичура по рождение, които в момента леко оранжавеят.
Какъв цвят са очите ти? Ако искаш и снимка качи.![]()
Зависи от времето.Най-често са тъмнокафяви.
Да остане.
Тъмнокафяви са и моите, като малка откачах, когато някоя изкуфяла лелка изкоментираше, че са черни като маслинки...
Сподели свой спомен от детството.