- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Нищо. интересно ми е Master chef, но не съм редовна.
Последната оценка, която получи ? Колко и по какво ?
Абсолютно сам.
Още не съм решил.
Да остане.
Ще уча и ще излизам с приятели. Може и малко купонче да направим, не се знае.
Най - голямата пакост, която си правил като малък.
Заключих баба на терасата. А да, също изкъртихме стената на къщата на съседката, ама тя ни пробутваше развалени сладки, така че не чувствам вина. Общо взето бях доста кротко дете, големите пакости започнаха по време на гимназията.
Твоя постъпка, за която най-много съжаляваш?
Последно редактирано от divergent : 03-03-2016 на 07:04 Причина: грееешкааа
Сигурно звучи надуто, но няма нещо за, което да съжалявам. Веднъж в 4ти клас се държахме много гадно с едно момиче, за това съм съжалявала дълбоко. Иначе няма нещо за, което да съжалявам на сърце сега.
Същият въпрос.
Аз съм тази, която ще прозвучи надуто, понеже за нищо не съжалявам в този живот. Дори и грешните ми или лоши постъпки и решения са ми дали по нещо хубаво, което по някакъв начин ми е било като урок или ме е изградило като личност. Просто се старая да извличам ползите от всяка ситуация, колкото и да е кофти. Няма смисъл да се жалвам за нещо отминало, след като не мога да го променя. Трябва да се фокусираме върху настоящето и бъдещето, миналото го няма вече.
Публикува ли днес псевдопатриотичен статус във фейсбук? А закачи ли байряка на простора? Какво мислиш за тези практики?
И аз съм на същото мнение. Първо, знамето на простора не те прави българин. А даже и да е важен фактор, ако си истински българин ще си го държиш там цяла година, не само днес. А да ми пишеш Chestit praznik, balgari е толкова патриотично, че нямам думи. Мамка му, три дена има в годината, в които може да се помъчите да пишете на тая кирилица и пак си знаете маймуницата...
Остава.
kak ste balgari ?
по темата: не знам кое остава..
-Как избра името си във форума ?
Нищо не остава, друго въпросче имам. Някой от приятните за мен хорица тук, те си знаят кои са, ако искат да направим малко мохабет да ми дадат фейс или в краен случай скайп на лично.Ако не си от приятните, пак въпроса отгоре.
По навик. Почти навсякъде го използвам.
Любимата ти фраза ? Следваш ли посланието й ?
You can be anything you wanna be.
So I'm living it all and I'm giving it all.
You just gotta be strong and believe in yourself.
имам още много, но за тези се сещам като говорим за нещо, което един вид следвам и ме мотивира.
Имаш ли татуси, къде и какви? Ако нямаш, искаш ли - какви и къде?
Нямам лични съобщения. Чувствам се самотна и изоставена. Вече разбирам напълно соло.![]()
Защо нямаш ЛС?
По ЛС-та ли съдиш за социалните си контакти?
Искам и си имам куче.
Колко мартеници имаш?