- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Първата ми целувка беше на игра на шише. Тъпа работа, щях да си изповръщам червата след това. Понеже беше с момче...
Имам. Ама ще я допопълвам с още категории в скоро време.
Е така беше, без уговорки. Каквото се падне. След това казах, че не играя повече и никога повече няма да играя на шише. И не съм играл от тогава...
И знаете ли кое беше най-тъпото - че момичетата бяха повече...
И аз трябва да започвам да играя на шише...
Мислил съм на 9 години за това...
Народна топка ха-ха![]()
Истина или предизвикателство, ако е с готини хора. Или има една игра с предаване на карта, ако я знаете...
Не я знам. Знам Пускам кърпа и Садже. Ти знаеш ли ги?
Не, какво е ?
Това с картата е много яко. Сядате в кръг, взимате една карта за игра, леко засмуквате и тя се предава на следващия, без да испускате. Забавно е защото често картата пада точно преди да я подадете на другия, и се целувате...
Кво знаете вие младите ,ей...
Значи, пускам кърпа се играе по следния начин:
Пускам пускам кърпичка
Участници: минимум 5
Как се играе: Децата сядат на земята, образувайки кръг. Едно от тях държи кърпичка и припява „Пускам, пускам кърпа, Шаро ми я дърпа" докато обикаля около останалите, преструвайки се, че ще пусне предмета. Децата от кръга опипват земята зад себе си, опитвайки се да разберат дали кърпата е пусната. Щом някой я открие зад себе си, се изправя и започва да гони играча, който я е пуснал. Целта на играта е гоненият да не бъде хванат. Ако не успее, този, който е хванал кърпичката, започва да обикаля около кръга, повтаряйки и правейки същото. Успее ли, детето, което е пускало кърпичката отново продължава да я пуска и играта се повтаря...
Отметка за съвременни деца: Шаро е популярно кучешко име от близкото минало
А Садже така - застава се на една пейка и един с топка стои срещу участниците и им я подава като казва например "Ти ще казваш... Хуйчо" или "Ти ще живееш в клозета". Ако не искате да се казвате Хуйчо или да живеете в клозета отблъсквате топката и обратното - ако нещо ви устройва я хващате.
Но разбира се най-любимата ми игра беше жуменка, защото винаги се въртеше около мен - накрая всички търсеха само мен![]()