Да си оправя стаята и да се гримирам, да си подредя багажа и да ида да помогна на майка ми за некви работи. Вместо тва ш си живея в разхвърляна стая, с неподреден багаж, грозна и мързелива. Meeeeehhh...
Какво си купи последно?
Точно снощи счупих една чаша върху нощното си шкафче. :ддд
Ако си женско, имаш ли мания по козметика? :д Каква е най-добрата ти сделка в последните месец-два и откъде?
Ако си мъжко, имаш ли някоя друга мания, за която хвърляш луди пари според родителите си?
Имах предвид крайници - аз например не съм си чупил нищо освен два пъти лявата ръка и един път дясната, също така съм си цепил тиквоча, пък освен това са ме оперирали от херния.
Мания за която да давам пари нямам.
Не знам дали е мания, но за качество съм склонна да дам доста пари. Но зависи. За био неща например, да. Но зависи. Всичко си има цена. Тя може да е различна от на всекиго преценката. Аз лично мисля, за себе си че харча разумно
Чупила съм ръка, бяха ме бутнали едни батковци на кънки на лед . Ама съм имала и по - страшно де.
Вече не. Аз се интересувам от транспорт и градоустройство и имам огромни критики към г-жа Йорданка Фандъкова. Общо взето народът трудно променя статуквото и вече си сърба попарата за това, че я избра за трети мандат.
Остава.
Всеки да си ходи откъдето е дошъл. Когато по нашите земи или някъде другаде е имало войни, как така не е имало такова масово изселване? Поправете ме ако греша, не съм запозната с такъв момент от историята. Другото което е, дори положението да е толкова сериозно, нали арабските страни уж имат много пари? Защо бежанците не си идат в някоя държава, близка по географско положение или култура до тяхната, какво правят в Европа? Също не смятам, че сме длъжни да се грижим за тях, да им осигуряваме работа и подслон, при положение, че има толкова безработни българи, а работещите получават смешни заплати, а детските надбавки и пенсиите са мизерни.
Какво предпочиташ - да отидеш на една скъпа екскурзия до едно място в луксозен хотел, или на няколко екскурзии до различни места за същите пари, но в евтини хотели?
Ооо... Със сигурност бих предпочела да посетя колкото се може повече места, а лукса на хотелите изобщо не ме интересува. Имаш ли плаката в стаята си? И ако да на кого?