- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
9
Остава
9
Остава.
9.
Колко време учиш?
не уча. само днес четох едни неща за около час.
има ли стил музика, който не понасяш? кой?
хаус, метъл, рнб
кой най-много те кефи и кой най-много те дразни във форума
най-много ме кефи (ако гледаме и старите) FreelyGirl
най-много ме дразни соло но се надявам че ще се оправи!
остава
най-много ме кефят индистинкт, тори и нютон. слънчо23 също ми е симпатична, но още е рано да кажа окончателно.
дразнят ме грозния и соло.
остава
Тези, които ме кефят са много: defender, Fisherman, Dwyd96, Indistinct, LoveInfect, divergent и Грозния.
Никой не ме дразни чак толкова освен solo_ (с всичките му фейкове) и baby_baby поради лекото си поведение, което не е моя работа, ама като питате, трябваше да кажа.
Остава.
най-много ме кeфи esdeath най-многоо ме дразнu dwyd96
остава
Най, ама най-много ме кефи LoveInfect. Не ме дразни особено никой.
Остава.
Най-много ме кефят divergent, Dwyd96, inewton, Loveinfect.
Първо място по дразнене печели solo_.
Остава.
Пет човека сме редовните в тази тема, и петимата отговорихме на въпроса, айде друг.
Мислиш ли да се омъжиш/ожениш някога, или за теб бракът е излишен? Обоснови се.
Да, намирам го за глупаво да показвам любовта си чрез подпис, но от друга гледна точка е готино да споделяте една фамилия - официално сте семейство. пък и детето веднага получава имената на бащата без да има нужда от припознаване. винаги ми е изглеждало странно как възрастни хора живеят като гаджета от по 20 години и имат деца, но не са женени - може би заради общоприетите норми така го виждам, не знам. наскоро пък разбрах, че данъците за двойките с брак в Германия са по-ниски, това ми прилича малко на бизнес, ама карай. Общо взето има и плюсове, и минуси, но пък винаги съм си мечтала да бъда булка.
Кога за последно използва готварската печка и за какво?
Искам да бъда доброволец на wakeЪп фестивала, ама майка ми едва ли ще ми даде. СЪщо така смятам да ходя да се явявам на IELTS (стискайте ми палци), да се явявам на шофьорски, освен тези неща мислех да работя почасово - да да раздавам флаери на Златни пясъци, ама ще видим дали ще стане. С най-добрият ми приятел смятахме и трипче до Бургас да си направим, а пък знаеш ли може и на Слънчев бря да отидем. Според мен, тези неща за пътуванията - ставатнай-хубави като си ги планирал съвсем малко...
Кога за последно излъга и защо?
Онзи ден. Шефа ми. Щото ме дразни страшно много и изобщо не ми се обяснява защо напускам!
Най-любимата храна и напитка?
Бургерите от дюнерите срещу енергото, пица, гъби, и шоколад/ Кафе, уиски, фреш.
Ако трябва да избереш само три храни и една напитка, които да консумираш до края на живота си, кои ще са те?