- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Е не знам доколко е признак, аз съм приела, че така трябва да живея, просто на моменти не се чувствам особено комфортно, особено когато не мога да си позволя да нося определени дрехи.
Ще живея в три века, не знам точно до каква възраст.
Какви са мерките ти - гърди-талия-ханш?
Над 120, благодарение на еволюцията е непрекъснатото подобряване на медицината, храната и други!...
Ти?
Вече втора или трета поредна година през Март и Април като се разцъфти всичко и се съдирам от кихане. Дееба.
Когато цъфнат теменугите
и работите тръгнат зле...
Песента, която слуша последно?
https://www.youtube.com/watch?v=PqnCIqX7jWE
къде и кога спа на различно място от това у вас?
Много пъти съм спала на различни места от това у нас.
Последно беше в апартамента на вече бившия.
Зубър/ка или лошо момче/момиче придпочиташ?
Театър, изживяването е по-реално. Това не означава, че не обичам и киното, но филм мога да гледам и вкъщи, а артистите няма да дойдат да играят постановката в хола ми. :д
портокал/мандарина
и двете че ги колим
искам да знам за предишния кога ще си освободи малко място в кутията че не мога да и пращам съобщения
иначе до следващия
какво си каза тази сутрин като се събуди?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не. Еднакво тъпо е да вярваш в какъвто и да е бог, както и да вярваш, че такъв не съществува. Никой не може да знае кое е правилното по въпроса, така че трябва да си голям дебил да мразиш точно по този критерий.
Какво караш?
Глупаво е да мразиш някого само заради религията, цвета на кожата или националността му. Пък и аз не притежавам функцията омраза за моя огромна жалост, така че не.
Една държава, в която никога не би стъпил/а?
Погледни аватара ми. Кой от двамата предпочиташ да си?
левия
а ти знаеш ли кой е този на аватара ми?
В момента съм.
Кое беше последната глупост, която направи с риск да се пребиеш?