- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Возя се в колата на кафявото.Ако не се брои, миналата седмица скочих от 3-4 метра височина.
остава
С риск да се пребия не помня, ама ето една с риск да си навредя (от вчера е).
На едно шишенце спирт пишеше 96%. Отварям го и го помирисвам, казвам на асистента "това не е 96%", ама той си държи, че е. Реших да го опитам и... имам чувството, че ако бях глътнал повече от две капки щях да изгоря.
въпрос
Понякога.
Ако следващият пуши, от колко време, по колко на ден и какви?
Във втори клас взех от Гери 0,30лв, за да си купя жетон за рисуване на лицето. Помня как ми каза "Ама обещаваш да ми ги върнеш, нали?" Сега учим в една гимназия и я виждам всеки ден, но не съм ѝ ги върнала още. Други борчове нямам.
Ако заемеш някакви дребни пари, които не ти достигат, от приятел/ка, връщаш ли ги винаги, или просто въртите стотинки непрекъснато? :д
Абсолютно винаги държа да съм си върнал до стотинката. Казали са го хората - чисти сметки, добри приятели.
Ти?
Днес примерно си забравих портмонето в колата и приятелка ми плати пицата и фреша, като се върнахме при колата, веднага ги върнах. Случва се и аз да купувам храна или цигари, когато някой си е забравил парите или не му стигат. А дребни все на някой му липсват, а машината банкноти не приема. Поради тази причина с братовчедката редовно има трансфер на 5,10,20,30 стотинки. Ако тя вземе от мен, не ми ги връща когато си развали парите, понеже някой път и на мен ще ми трябват и ще взема от нея... Страшно е.
Какво правиш/правеше през междучасията в училище?
Пррдимно ям. Иначе ако ще имам контролно преговарям докато ям.
Остава.
В междучасията до 3 час лежах върху чина, след това си говорех с другите.
Кои от форума са ти симпатични?![]()
тайна!
пушил/а ли си трева?
не
ако имаше възможност да избереш суперсила каква щеше да е тя?
Четене на мисли.
Ти?
да чета мисли, или да съм невидима, или да се телепортирам.
да си беден човек с богат партньор в живота, или богат с беден партньор предпочиташ?
не си избирам партньорките по джоба така че може би второто
с колко пари на ден можеш да живееш?
Щях да искам да стана супер тъп и да не виждам кога ме мотаят.
Ако можеше да извършиш едно престъпление безнаказано, какво щеше да бъде то?
едит: С 5лв мога да живея.
Ако парите са над милион бих убил всеки, когото не смятам за близък
Изневерявал/а ли си?