- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Сещам се за случка, в която аз и още няколко колеги-приятелчета от университета се разхождахме сред природата на ждрелото на река Ябланица. Е, загубихме правилния път и тръгнахме по едни чукари. Имаше много голяма опасност да се излюскам от няколко десетки метра долу в ждрелото и...
Имаш ли домашен любимец? Ако да, какъв?
уиски glenfiddich all the time
червено вино през зимата
бира старопрамен през лятото
на колко години беше когато се напи за първи път?
13 или 14 не помня точно
най-голямата ти мечта?
Бира - Heineken / Zagorka. Ако не се празнува, много рядко пия нащо различно от бира. То и нея я пия от време на време.
Любима храна?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
нормално. не се панирам, веднага се заемам да я спирам, ако е моя псувам.
остава.
Ако е моя и съм се ударила, слагам етилов спирт на въпросното място, ако не е, отправям съчувствен поглед към страдащия.
Друг е въпросът ако ми вземат кръв. Тогава гледам с интерес.
Остава.
Ако кръвта е нечия друга - извръщам поглед настрани.
Ако аз съм пострадал - почиствам мястото възможно по-скоро с влажна кърпичка, след което стискам около пострадалото място, за да излезе още малко кръв. Пак почиствам, този път с нова чиста влажна кърпичка. Повтарям горенаписаното още веднъж.
А ако ми взимат кръв - извръщам глава докато ми пробиват ръката, а след това (докато я "точат") я гледам.
Дарявал/а ли си кръв?
Последно редактирано от M**** : 04-21-2016 на 09:03
Нямам години.
Май мразя иглина себе си и извръщам глава като трябва да ме дупчат.
Имал ли си полово предавана болест?
Имал съм да, предадена от член на форума, потвърдено.
Кой мислиш, че съм?
Някой, който иска да изтъкне, че е познат въе форума.
Кой си ти?
Аз съм дух във тяло с мисия и посока.
Ако видиш как колят някое животно ще си ок ли като го сготвят да го ядеш?
Зависи дали умирам от глад и е ситуация за оцеляване. Ако има отворени магазини и съм в града ще си купя месо отколкото да го убивам.
Какво ти е обективното мнение за Кристиано Роналдо?
За него обективно мнение не мога да имам. Нищо лично към човека, просто не ме кефи.
Какви са плановете ти за лятото?
Плановете ми са да разбера дали divergent е с наднормено тегло или не. И ако не е с наднормено тегло, да разбера от кой град е и евентуално да легна върху нея и след това да и се смея във форума и да разказвам на всички.
Просто искам да уточня, понеже не желая ако е с наднормено тегло. Всяко момиче и жена трябва да се поддържа докато е жива. Има баби на 50 със яки тела. Това направо обезмисля масовото тлъстеене на тийновете.
Искам да знам за следващия:
Мислиш ли, че съм имал любовни авантюри с момичета от форума, акцентирам върху множествено число за да стане по-интересно!
За АЙНЮТОН мисля, че не позна. Ебал съм путки от форума, двете спряха да влизат, третата се крие като мишок за да не си отварям устата.
На въпроса: тежиш между 40 и 70. Не знам с точност.
Въпрос: Защо всяка путка толкова обожава Игрите на глада, Дивергенти и този стил филми?