- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Чак силно няма, ама hatiov, inewton и divergent не са лоши.
Кой от форума изобщо не харесваш?
Май теб
какво ти прави най-силно впечатление в хората ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Възпитанието, да не са вулгарни, да не псуват, да не плюят, да не са агресивни и да не лъжат!!!
Възпитанието и няма какво да се лъжем на всички ни прави впечатление и външния вид. Друг е въпросът дали ние си го признаваме..
Казвал ли си на някого, че влизаш в този форум и пишеш? Ако да, кой и защо точно него? Ако не, защо?
Братовчедката знае, но не ми знае името и тн. Даже и предложих и тя да си направи акаунт, понеже мислеше да се регистрира в някой форум, ама не ѝ се занимавало да пише, искала само да чете чуждите глупости... Няма конкретна причина да е тя, просто стана въпрос за форуми веднъж и така. Иначе и на бившия мъж бях споменавала, но не съм му казвала кой форум точно, пък и да бях, едва ли щеше да запомни. :д
С кои от форума би искал/а да се запознаеш и защо?
с FreelyGirl, не искам да обяснявам защо
остава
tori, inewton, indistinct, loveinfect, haritov, lilanda... причината е, че са ми направили впечатление във форума и би ми било интересно да се запозная с тях и на живо, изглеждат ми готини хора.
остава.
Loveinfect esdeath persil youngbloodz
Коя е най-голямата ти мечта
да съм щастлив
какво ще си купиш първо ако спечелиш 1 милион лева?
ще си купя жилище и 21г уиски Glenfidich да го полея
на колко години си ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
почти 19
най-често ти казват, че изглеждаш по-голям или по-малък?
по-голям
Какво предпочиташ сериозните връзки или приятели с привилегии ?
Принципно сериозните, но в момента май имам нужда точно от връзка с привилегии, нямам време за чувства.
остава
да ми е комфортно в компанията му, да ме изслушва, да ми споделя, общо взето да ми има доверие. да ми дава свобода и да ме разбира, да ме подкрепя. следователно от мен получава същото. чувството за хумор е задължително, ще се радвам да бъде романтичен, красивият външен вид е плюс.
как си представяш, че изглеждам?
5.
Сега очаквам divergent да каже добре ли съм я обрисувал, или няма нищо общо с представата ми за нея.