- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Гледам да , отборът е Португалия
Искам да знам за следващия какво мисли за гейминга (компютърните игри) да се практикува от възрастен ?
Всеки да се занимава с каквото си поиска макар че е безмислено за мен
Кой те дразни най-много от форума
Всяко нещо е безсмислено за едни, но много приятно и важно за други. И аз смятам, че щом нещо доставя удоволствие на човек, стига да може да го прави, възрастта не може да му попречи.
С кого от форума би искал/а да се запознаеш лично?
Със esdeath Loveinfect GuardianAngel YoungBloodz presil Divergent
Остава
smilegirl12, ivaaaa, baby_baby, esdeath, freelygirl, misssunshine, divergent
това засега
остава
отговорих вече, нов въпрос.
Разбираш ли от География и икономика? Искаш ли да ми помогнеш със самостоятелната задача, от която зависи дали ще имам шестица за срока? Ще ти бъда вечно признателна.![]()
мтел
какъв чай обичаш?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Да. От десетина дни - Opel Vectra C комби. Преди това - Fiat Marea.
Остава.
шофирам всеки ден
карам доста коли както служебни така и на клиенти иначе моята кола е опел корса
каква кола ще си купиш ако имаш много пари ?
Porsche 911 кабрио.
Остава.
McLaren P1
Остава.
Читава, без значение каква марка.
Какъв мотор ще си купиш, ако имаш много пари?
чопър
в кой век би искал/а да живееш?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Все още нищо (дори за целия ден), но след малко ще ям гъби (надявам се неотровни или токсични). (:
Какъв е любимия ти цвят?
Син и зелен.
Предпочиташ да ходиш без грим но да си с проблемна кожа, или да ходиш със силен грим всеки ден? Момчетата да отговарят за приятелката си.
нямам приятелка но предпочитам без грим
кой филм гледа последно
Последно редактирано от haritov : 05-08-2016 на 20:01
за сега л/бимата ми песен е kiss me-ed Sheeran и защото просто много ми харесва
остава