- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
невъзможно е да посоча една, мога да кажа само коя е най-великата за мен - Бохемска рапсодия. Сякаш е някаква магия, има от всичко по малко, настръхвам всеки път, когато я слушам.
Планираш ли да ходиш на някой концерт или фестивал през тази година? Кой?
мислех да ходя на spirit of burgas но казаха че няма да има и затова не ...
остава
Куийн и евентуално фестивала на цветовете и Браян Адамс.
остава
На Беглика, а така ми се ходеше на wake Ъп
остава
Последно редактирано от zombolovesu : 05-09-2016 на 17:42
Най много ме дразни Фишърмен, още отпреди време сме стари врагове! Не ме дразни, по такъв начин че да искам да го бия, ами по друг начин. Обаче сега като се замисля, без него няма да е същото. Нямаше да започна на първо място да пиша тук ако не беше той. Без него не е интересно и ако си тръгне той, ако си тръгна и аз, това ще бъде.
да ама не знам за какво служи
какво празнуваш днес?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Това че я има
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Днес, 10-ти май - не празнувам нищо.
Остава.![]()
за съжаление не
за жалост кафяв
колко килограма тежиш ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
48
Остава
Аз съм 12 килограма!
Къде живееш?
[divergent, ти знаеш ли колко гладичка си? Нямам думи...]
у нас
любим парфюм?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Един от ароматите на Mexx. Мъжки имам много любими, но последният е Guess Night.
използваш ли парфюм? колко често и какъв?
Чист парфюм - не съм ползвал. Иначе използвам пръскалки EDT/EDP.
Преди година ползвах този: YSL La Nuit de L'Homme EDP парфюм за мъже 100 ml
Преди половин година този: YSL L'Homme Intense EDP парфюм за мъже 100 ml
Сега съм с този: Bvlgari Aqva EDT за мъже 100ml
За половин година изпръсквам по 100 ml.
Какво обичаш да си похапваш най-много?
не беше нужно да уточняваш за всяко шише, че е за мъже.
Плодове и джънк фууд, двете крайности.
Какво обичаш да пиеш най-много?
вода
същия въпрос