- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
през зимата вино
през лятото бира (h)
остава![]()
Хм.. май е бирата, обичам си я.
Какво ще правиш след 2 минути ?
ще паля една свещ
същия
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Да.
Как си?
Спи ми се.
Кой ти е любимият филм?
тримата от запаса
същия
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Never back down
любим цитат?
ох, много са, но последно си записах един от "Железния светилник".
Имал/а ли си някога лексикон?
О да, то девство ли е без лексикондаже в 6 клас имах лексикон, дето уж тогава трябва да ми е минало това нещо от главата.
Като говорим за лексикони, знаете как го имаше този въпрос "Кой харесваш?". Та, отговаряли ли сте на него, като казвате истинатазащото аз винаги казвах, че е тайна
![]()
и аз все това пишех, хахахмалко реклама си правя, ама носталгията ме накара да направя тема с лексикон, заповядай.
Колко деца искаш да имаш и какъв пол?
Искам 2 момчета
Искам да знам за следващия или следващата -> колко кг дига за бицепсово сгъване с дъмбели ?
за бицепси вдигам само бутилки Девин 11 литра, във фитнеси не стъпвам, само на открито!
тренираш ли нещо и какво?
ТренираХ бойни изкуства.
Можеш ли да готвиш ? Кой е специалитета ти ?
Да, може да се каже. Специалитетът ми е пиле със сметана и гъби.
Поръчваш ли често храна? Откъде?
Предпочитам домашно приготвената храна. Но ако поръчвам, ще е китайско или пица, От bgmenu.com.
Същия въпрос
Не поръчвам храна. Айде, от време на време ми се случва да си поръчам суши от хепи ама не се е случвало последните 2-3 години.
Какво хапна на вечеря?
Нещо като пица + салата. (:
Спи ли ти се вече?
не достатъчно, че да си лягам
последната песен, която слуша?
https://www.youtube.com/watch?v=ZSpbcCSY0is
какво сънува последно
всичко
как се казваш?
Казвам се Ябабаялдъъ Мустафанков.
Колко пъти са правили анален секс с анала ти?