- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
мисля, че да, но докато не се потвърди официално няма да кажа
Кога за последно пи кола?
Имам важни работи.
Отново: С кого от форума искаш да се запознаеш?
Ох, много са. indistinct, loveinfect, lunacy, haritov, inewton, tori, solo_, youngbloodz, daltona22, zombolovesu.
остава.
dreamwalker, Грозния, M***, Dwyd96, defender, npp, Indistinct, divergent.
Oстава.
stalker681 divergent nomnomnom ladydi agentmura за тия се сещам сега
но и останалите не бих подминал новите хора са интересни
мислиш ли че гълъбите са сладки
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
pigeon soup <3
Гледаш ли финала на ШЛ? За кой отбор си? Прогноза за резултата?
футбол, тенис на маса, художествена гимнастика, плуване
спортуваш ли нещо? какво?
Ходя на танца, ама не съм много сериозна и добра, също тренирам в нас от време на време на кростренажора. Като цяломпредпочитам танци, защото е по-забавно.
Какво смяташ да оравиш тази седмица?1
утре отивам да забирам делегацията от гарата, през седмицата ще ида на 1-2 изпитчета и трябва да се разбера с едни приятели, че искам да ходя на Капана фест и няма къде да пренощувам.
остава.
ще се правя на маймуна
къде е на прасето гъдела?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Нямам никаква идея.
Кой е любимия ти български изпълнител?
Васко БТР
същия
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Константин Кацаров - Ренегат.
Ходиш ли на палатка, каравана ?
на бунгала само съм ходила, но искам на палатка.
ходил/а ли си някога за риба? не до магазина, а да ловиш :д
да
кой ти е любимия стил музика?
колко пъти ще ме питаш?
рап, рок, хаус
поздрави ме с песен.
https://www.youtube.com/watch?v=_bAP...DU3OqWxR0f90MW
Къде искаш да си в момента?
Оле, оле. Пускам си дрът рок, за да се излекувам от травмата, която ми нанесе с тази песен!
В момента продължавам да искам да съм на някоя сенчеста полянка сред природата с най-много още двама души.
Следващият иска ли да ходим да релаксираме на някоя сенчеста полянка сред природата или поне на някое тепе при майните в следващите дни?
На колко години си?
Не.
На колко години си?