- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
да, даже две, но не карам сега.
Какви са твоите ценностти?
семейсто, приятели, мечти
коя държава искаш да посетиш?
На 18г.
Практикуваш ли някой спорт? Ако да, кой спорт?
Преди ходех на фитнес, ама от работата нямам време и сили вече
с колко завърши![]()
Ми 2рата година в унито с 4 някъде.
Къде спа снощи?
да карам преди да взема книжката
срамуваш ли се от нещо ?
Не, не съвсем. Добре, де - от приятелите си, когато решат да се напият, а аз остана трезвена... :дд
Искам следващия да разкаже за най-яката изненада, която е правил някога. :3
Бяхме тръгнали с едно момиче до София,а тя същия ден имаше рожден ден бях и купил голям мечок,сребърна гривна и кутия Raffaello.Престорих се,че сме спукали гума накарах я да слезе от колата и да ми помогне в сменянето на гумата та казах и да отвори багажника и да подаде крика(инструмент с който се подвига колата за да се смени гума)и тя видя мечока и другите подаръци.Но много съжалявам за това незаслужено беше но както и да е все пак се постарах да я изненадам и май успях.
Следващия какви са плановете му за напред.
както до сега... много работа, много коли, да си номеря момиче и така
какво мразиш най-много у хората
Че дори и да виждат че имат нужда от промяна повечето хора не биха си направили труда да направят нещо да се промени (примерно) някой закон.
Харесваш ли политиката (като цяло)? Би ли се занимавал с нея ?
в най-голямата мафиотска свера не ми се занимава, мразя я
би ли напуснал България?
Мразя простотията, лицемерието, мразя прекаленото самочувствие без покритие, мразя лъжата.
С политика не бих се занимавал, мръсна работа..
Какво ти се иска да направиш в момента?
ще слушам лекции на хора дето преди ми почерняха живота как това което правя ме убива
какво сънува последно
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Трябваше да убия един, който заплашваше семейството ми и го наръгах май с нож.
На кого последно каза ''Обичам те!''?