- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
в дървен ковчег
остава
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Успала се, бързаща за работа, влизайки в класната стая почвам да усмирявам животните (чааветата)
Случвало ли ти се е нещо, което никога не си мислил ,че ще ти се случи
винаги знам какво ще ми се случи
защо тигрите имат ивици?![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
https://www.google.bg/?gfe_rd=cr&ei=...B8%D1%86%D0%B8
Защо сурикатите са толкова сладки ? :Д
ако отговориш на същият въпрос за себе си ще разбереш ^^
Кой е най-тежкият период в живота ти и защо ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
когато една мацка ме заеба...
силен ли си физически?
Не съм Херкулес, но мога да върша по-тежичка работа.
Какво най-много искаш да работиш?
да карам камион до 12 тона
кой филм гледа последно
Няква комедия с ченгета беше
Какво правиш когато си тъжен/на
кроя планове за бъдещето
какво прави вчера по това време
Ядях пържоли и пиех мента със спрайт.
Какво прави преди 2 часа?
Щеработя, после ще се прибера, ще поспя 3-4 часа и ще изляза довечера
ще трупам лава докато вулкана не изригне същия
Ще бича айляка.
Какво ще правиш утре по това време ?
ще бачкам му еба майката
какво знаеш за мен ?![]()
Освен че си от морето и на 23 иии стария ти профил е баннат-нищо друго.
Остава.