- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Харесвам колко различен е всеки от нас и колко разнообразни характери на хора могат да се намерят.
https://www.youtube.com/watch?v=OEiva3cMv6k
Как си прекарваш лятото до сега ?
Неочаквано добре.
Някога работил/а ли си, ако да, на колко години започна първата си работа?
Първата ми работа беше на машина за вакуум в една производствена фирма за гадости.. хора - не яжте нищо вакумирано ..
Какво работиш ?/Какво учиш?
значи имаме и общи познати с тебе
ветеринарче съм
какво знаеш за мен
Последно редактирано от haritov : 08-09-2016 на 10:10
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Георги, на 26 от Добрич , ветеринар.. тва е ;д
Остава
имаш хубаво име студент хванала си се на работа за да изкараш някой лев което е добре
вероятно си идеалист в отношение на дома и имаш идеал в живота който искаш да постигнеш
жизнен лъчезарен човек не се обвиняваш за миналото за което сигурно ще мога да кажа нещо скоро време
и на 95% съм сигурен че имаме и общи познати
за това не говори много за мен ще им настръхне косата като чуят за менявно никна и там дето нищо не никне
любим старт на деня?
Последно редактирано от haritov : 08-09-2016 на 10:45
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Цигара 2 литра вода и яка закуска
Лесно ли заспиваш
да
кога за последно ти изкараха акъла![]()
Вчера докато дойде главния шеф на проверка докато слушах сръбско на тела...
Кво мислиш за слънчев бряг
Онзи ден ме блъсна кола![]()
Какво правиш точно в този момент![]()
нивгаш
най-опасното нещо което си правил/а
Пътувах на стоп в ремарке с хора,които не познавахнаправо ... като бежанец ;d
Остава
влязох в поле върху което имаше заровени експлозиви
любима зодия
Да се возя при trabi_bs преди да вземе книжката, с трабанта, щехме се убием:д
Най тъпото нещо което си прайл