- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
да, поляха ме с вино, и след 1 обикаляхме слънчев бряг в търсене на евтина ракиямале ужас беше
![]()
с коя песен излизахте ?
Ооо това не знамАз половината песни не ги знаех
![]()
![]()
Какъв цвят ти беше костюма ?
с опел естественозафира и 8 човека вътре
имаше ли грозни от класа ти
От моя клас не ама от другите ;д но чак грозни не .. по-скоро смешни
Остава
в Добрич
любим автор
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Борис Акунин
любим роман
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Нямам застото аз не чета книги а гледам филми и прочие. Невежият аз.
Lisa ann или Аsa Akira?
Тази втората не я знам, затова Лиса Ан
Имаш ли приятел, който никога не те е разочаровал/предавал?
Да, бил съм, т.е. посещавал съм болница, но не съм нощувал в болнично легло.
Остава.
Не
Какво искаш в момента