- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
За една от песните на Within Temptation.
Играл ли си Outlast?
и първата съм я врътвал и whistleblower, чакам 2-ката но я отложиха за догодина тия гадове...
ти новия doom![]()
Тц,но гледам Nothx как играе.
Къде беше вчера точно в 14:54?
в склада май...
обичаш ли люто, ама люто да ти тече всичко![]()
с много хляб и вино
любимо вино?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
червеноима едно дето го продават май черга беше, него много го харесвам
Кой ти е най-големият комплекс?
как ще приемат хората кой съм или по-скоро дали ще ми повярват
да кажем че дори майка ми не знае някои неща за мен
защо според теб тигрите имат ивици?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
никва представа
коя песен слушаш доста често напоследък?
Керанов и Jay - 1900-2000
Кой е най тъпия ти филм
Де да беше само 1.
Какво мислиш за двамата над мен?
не ги знам
вярваш ли в илюминати ?
не
любовта или добро бъдеще в чужбина?
може и двете
изчистена тениска или шарена като на мангал
Шарена като на най-черния мангал, че и повече.
Срам ли те е да плачеш пред хора?
що се срамуваш от чувствата си
къща или апартамент ?
Апартамент, но не бих отказал една хубава къщичка с басейн някъде в Балкана. :д
Книга или филм ?
( аз съм в къща с басейн вярно не е в балкана ама ако не си работохолик не искаш повярвай )
книга
Имаш ли любим стил музика ?
Не, не точно. Основно към метъл клоня обаче слушам много други стилове със същия кеф.
Песен, която е свързана с хубави спомени за теб?
Криминални.
Хълцаш ли от лютото?