- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
когато осъзнах че времето е спряло за мен
какво искаш да ти се случи през 2017г
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Искам да задържа важните хора за мен до себе си, да прекарвам повече време с тях и да създадем красиви спомени. Също да пътувам повече и да срещна моя човек.
Остава.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
през 2016г започнах много неща и намерих много отговори които доведоха до още въпроси
през 2017г искам да затворя този цикъл
остава
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Искам дните ми да бъдат изпълнени с вдъхновение и да отделям повече време за писане, защото литературата е моята страст.
Искаш ли да изхвърлиш някои хора от живота си и те да не са част от твоята нова година?
Да, работя по това в момента, получава ми се засега хахах.
Какво яде днес?
Хари Потър
Имаш ли белези?
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Да, по краката от разни "приключения".
Имаш ли татуси?
не, но няма да откажа един, два
имаш ли си домашен любимец, разкажи ми за него![]()
whatever you are, be a good one.
Имам албум с коли, също събирам цитати в едно тефтерче, розички от сламки, магнити, подложки за чаши. Като малка колекционирах салфетки.
Остава.
оръжия
каква картинка имаш на чашата си за кафе?
Цветя.
Кое е мястото,на което винаги би се връщал/а?
Много са местата. Като цяло - на високи места с гледки.
5 неща, които те радват?
Караоке, шоколад, нощните разходки, природата и приключенията
Остава.
ИЗКУСТВОТО (във всичките си форми); приятеля ми;дългите разходки;малкото ми кученце и котката ми,която ревнува;топлината на отминалите празници и еуфорията от тях;
Обеща ли си нещо за новата година? Ако да-какво е то?
Не.
Обичаш ли математиката
6б3З10
Не.
Имаш ли си гадже или приятел/ка с привелегии?
Не, ама има вариант за второто, обаче още не съм отговорила.
Как си пиеш кафето?
Кафета не пия.
Случвало ли ти се е да не искаш да изтрезняваш с дни, ако да - защо?
Не.
Случвало ли ти се е да намразиш човек без определена причина?
май да!
занимаваш ли се със секс ?
6б3З10
Точно в този момент не.
Слушаш ли руска музика? Ако да-дай някоя песен.![]()