- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
да https://www.youtube.com/watch?v=CzyHMKkSZTs
страх ли те е от звука на Юпитер
6б3З10
Не, защото не знам какво е.
Какво е звука на Юпитер?
Нямам никаква представо,но звучи много интересно и се надявам bootyboy да обясни!
Обичаш ли да си правиш психологически тестове?
Не, супер тъпо е някакъв тест да ми казва какъв човек съм.
На пълна тишина ли учиш или на фон (тв, музика)?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
На фон-обикновенно на музика.
Все още ли търсиш себе си или имаш точна и ясна представа какъв човек си и какво искаш от живота?
Да търся себе си - не, да искам и да работя за промяна - да. От живота искам основно никога да не ми се налага да коленича.
Какво харесваш у другия пол. Ама честно.
Харесва ми това,че приятелството между мъжете е по-стабилно,откровенно и реално отколкото при жените(някоя може да възрази,но това са моите наблюдения);Харесва ми как мъжете обичат да защитават жената до себе си и грижовността им.Уважавам страшно много способността им да работят тежък физически труд и в същото време да бъдат интелигентни.Харесва ми хладнокръвието и бързото справяне във стесиращи ситуации.Прехода на един мъж от силен към романтичен и нежен в определени моменти,когато обичат е удивителен!Мисля,че на мъжете може да се разчита повече отколкото на жените,така че това също е много важно за мен.Естествено като последно (...и то защото мъжете за мен не само сексуален обект на желания) ще кажа,че ми харесва сексуалното привличане,което изпитвам към другия пол
Остава
Няма да бъда особено дълъгХаресвам ги като сексуален обект, иска ми се да изброя още неща, но ще пиша пак, ако ги срещна някога
![]()
Вярващ ли си? Случвало ли ти се е да усещаш реална подкрепа от висша сила в даден момент и как?
Los Merengues...
Не съм вярващ, но много пъти съм усещал как нещата ми вървят подозрително лесно и "на магия". Атеист съм, тоест не знам дали има "висша сила", но не съм убеден и че я няма.
Вярваш ли в приятелството между момче и момиче.
Иска ми се да вярвам,но с течение на някои обстоятелства вече не вярвам.
Имаш ли си приятел/ка в момента?
Не.
Колко гаджета си имал?
Ми 1 сериозно и 2 които не се броят за гаджета.
Коя книга чете последно?
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Не дърпай дявола за опашката на Джон Вердън.
Любим актьор и актриса?
Los Merengues...
Том Харди/Лео Ди Каприо/Лиам Нийсън и Маргот Роби/Натали Портман.
Нека остане.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Брад Пит, Морган Фрийман, Джейсън Стейтъм и Скот Адкинс /не толкова заради филмите му, колкото заради каскадите, които сам си изпълнява винаги/ а любима актриса нямам... може би Одри Битони
Най-страшният сън, който помниш, че си сънувал/а?
Los Merengues...
Само два хорър помня от последните години, обаче определено най-страшният ми беше когато бях на 6 и сънувах, че един готвач иска да ме сготви. Аз избягах, обаче като се събудих ревах цяла сутрин.
Харесваш ли някого от форона?
Не съм виждал снимки на никого :д
Кое е най-хубавото място, което си посещавал/а?
Los Merengues...
Няколко са,но сега се сещам за водопад Скакавица.
Остава.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Много са красивите места, на които съм бил, но да кажем това
Остава.
Това: https://otbivki.files.wordpress.com/...9/dsc_0973.jpg
Има книга/филм/песен/картина и изобщо някакъв вид изкуство,което смяташ,че по някакъв начин е променило живота ти или теб като човек? А да-кое?
Scarface ме накара да се замисля за някои неща в живота. Иначе мога да кажа, че музиката ме е променила до някаква степен и ме е изградила като характер отчасти.
Въпросът ми харесва, затова остава.
Дадени цитати от филм, песен или книга, може би, по някакъв начин останали в съзнанието ми, в някои случаи е възможно да са изплували, но не мога да определя цял проект, който да ме е променил.
Любима порода куче?
Los Merengues...
Немска овчарка, Лабрадор, Кокер шпаньол.
Каква музика слушаше в детските си години?
Еми откакто се помня в колата се слушаше само z rock, баща ми от 6 годишен ме беше замъкнал на всевъзможни рок концерти.Тъй че нямах особен избор.
Какъв според теб е смисъла на живота.