- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Да се докажеш ?!
Искаш ли да създадеш своя държава и как щеше да се казва тя ?
Sunlighter of God
Не бих искал, защото умствения ми капацитет едва ли ще доведе до особен цъфтеж на държавата![]()
Какво е мнението ти за самоубийците?
Los Merengues...
Страхливци и най-вече егоисти.
Последното нещо, за което излъга? Кого?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Една приятелка,защото й правехме изненада за рождения ден и се налагаше![]()
Остава
От забравата. Че след време няма да се сещам за някои хора, които са присъствали в живота ми.
Остава.
От гръмотевици.
Използваш ли различно бельо за различни поводи?
Не. За някои поводи съм гол, но не си датирам гащите като цяло![]()
Кое е най-любимото ти хоби?
Los Merengues...
Шопинг.
Остава.
Музика - да правя, да слушам, по всякакъв начин.
Храната, която можеш да ядеш до края на живота си?
Последно редактирано от divergent : 01-21-2017 на 13:56
За съжаление си падам предимно по вредните храни. Дюнери, бургери, пици, сладолед, шоколад... Мога да ям с тонове.
Любимият ти спорт?
Los Merengues...
Волейбол и хуб. гимнастика;
Любимата ти книга и защо ти е любима?
вампири хора вещици демони и рицарски орден в съюз за да спасят нечия забранена любов
как ти звучи това като идея?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Много добро. Каква е тази книга? Искам автор и заглавие.![]()
Мислиш ли, че новият президент ще свърши нещо полезно или беше грешен избор?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Очила
Събираш ли някое списание? Ако да,кое?
Баща ми ми подари g-shock и го нося него, но като цяло бях спрял, защото ми откраднаха любимия Hublot, с който не се разделях и оттогава съм си казал, че скоро няма да си купувам.
Какъв е характерът ти накратко описан?
Los Merengues...
Държа на хората,които обичам,но много трудно се привързвам.Открита,общител на натура съм,обичам изкуството и всички начини чрез,които мога да изразявам себе си. Щастлива ме правят какво елементарни жестове така и по сериозни думи и действия.Решителна съм. Не обичам неорганизирани хора.Мога да бъда много отмъстителна и ревнива.
Остава
Спокоен,уравновесен,не се ядосвам лесно,но ако някой успее тогава става лошо. Не съм от най общителните,но има определен кръг от хора,на които много държа.Лесно се доверявам и лесно прощавам.Страшно обичам да се забавлявам с компанията ми
Имаш ли брат или сестра
Имам по-малка сестра.
Имаш ли си домашен любимец? Ако-да,какъв?
Имам домашно прасе - съквартирантката ми.
Колко харесвания имаш на профилната си във фейсбук в момента?
100%
тази снимка сега стои някъде в някоя зала в Санкт Петербург
казак и половина съм там
остава
183
С кой герой от филм/сериал се оприличаваш?
Los Merengues...