- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Ще ходя да купувам нови колонки за компа.
Остава.
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Имам малко лична работа и след нея ще си почивам,ще ходя на фитнес и после на кафе.
Какъв е най-хубавия ти сън?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не е за разказване...
Ако имаш възможност да си тестов пилот на "реактивна раница" или нещо от сорта, което ти позволява да летиш самостоятелно, би ли се пробвал/а?
не и без памперс
какво кафе обичаш?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Чисто, нормално еспресо без захар.
Последния път когато се ядоса на някой за какво беше.
Че ми развали плановете за вечерта.
най-краткия период, за който си се влюбвал?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Седмица-две, не знам и аз.
Най-дългият период, в който си оставал/а влюбен/а?
Година,а връзката беше почти 2 ;д
Помниш ли си първата целувка?
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Да. За първа броя първата съзнателна, иначе и детските от лагерите си ги помня. :д
Кои потребители от форума би искал/а да срещнеш на живо?
Тебе,Пумба,Харитов,може би Попа,Кимчен,Жабката,Костен рката,Рънара,НомНомНом,Лил андаМоже би и Ewok.
Има още,ама те не влизат толкоз вече.
Остава.
Последно редактирано от deitona22 : 01-30-2017 на 15:14
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Теб (може още този уикенд ако ще си в селото), Пумба, костенурката, нютон, тори, харитов, енигма, смразяваща, ном ном, рънъра и колегата за зимбабве.
остава.
Смразяваща, Харитов, Антракса, Тори, Дейтона, Щрудела.
Същия въпрос.
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
доста народ са няма да казвам имена за да не пропусна някой да кажем всеки към който съм приятелски настроен
какво ще направиш ако ме видиш пред теб
Музикант.
Последното нещо, което те разсмя до сълзи?
Една приятелка щеше да падне в градския транспорт
Остава.
Един случка на майка ми от детството.
От колко време си (не)обвързан/а?
От 1 година.
От какво се страхуваш най-много?
Los Merengues...
Високото и кучета.
Остава.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Не искам да се правя на смела, ама досега не съм си открила някакъв голям страх. Само този от забравата, за който казвах наскоро.
Обичаш ли сайдери? (Ако да, ще бъдем приятели.)
Бъзикаш ли се, цяло лято само тва пиех."Крадеца на ябълки" и там подобни...
За какво най-много се ядоса последно.
Welcome to the cider club. <3
Миналата събота за провалянето на плановете ни.
Можеш ли да не слушаш музика до края на живота си срещу неизчерпаема банкова сметка до края на живота ти?
Оо, да, определено мога!
Кое ще е първото нещо, което ще си купиш, ако разбереш, че имаш неизчерпаема банкова сметка?