- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Първото нещо, което ще купя, няма да е за мен, но понеже се пита какво ще СИ купя - яхта. Винаги съм искал да имам голяма, колкото тази на Абрамович.
Остава.
Los Merengues...
Поне двама негъра за роби. :д И бая грим.
За или против ваксините при децата и защо?
квак
за
милиарди са измрели от тяхната липса
а тия дето не искат ваксини го правят от глупост без логично обяснение
какво ще направиш ако ме завариш у вас![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ще трябва да издиря алкохол,оръжия,нещо комунистическо и Попа.
Остава.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
моторхед и бира
остава
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ш ми станат очите на палачинки, после най-много да те оритам и да сменя ключалката. :д
Остава още веднъж.
квак
ще си кажа че е дошло време за инжекция
какво искаш да си купиш?
пак е немска работа и е доста по-скъп от една кола
ако живееше в друг век какъв искаш да си?
Не се вижда какво си качил.
20-ти век състезател в F1.
Ако имаше неограничена власт за един ден, какво щеше да направиш?
Не съм нито расист, нито нацист, но ще изрина цялата паплач, която е в България, не спазва БЪЛГАРСКИТЕ закони, не се образова, не работи, а чака помощи от държавата и се възползва от НЕБЪЛГАРСКИЯ си статут.
Остава.
Los Merengues...
Същото + бих построил поне две писти в България и бих направил моторните спортове безплатни за децата.
Бухаш ли чесън преди да се качиш в метрото?
Не съм се возил с метрото от бая време, ама си ма'ам чесън и лук без да се притеснявам![]()
Кой е любимият ти български писател/поет?
Los Merengues...
Никола Вапцаров
кое ти е любимото българско стихотворение
Труден въпрос. Не е само едно. Но да кажем "Тиха победа", "Заточеници", "Роза Люксембург", "Септември", имам още поне 10.
Любим български поет?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ботев, Славейков син, Дамян Дамянов
Проза или поезия предпочиташ да четеш?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
поезия
има ли песен която може да те накара да се разплачеш и ако има коя е тя
https://www.youtube.com/watch?v=m1rr...AVTvT&index=47 - Тази.
Остава.
U2 - Hold me close
Guns n' roses - Don't cry (голяма ирония нали)
Coldplay - Paradise
Wiz Khalifa - See you again, ама тази само понякога.
Остава.
https://www.youtube.com/watch?v=ce7SGpqzz8Q мен тази
остава
Какъв е смисълът на живота.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Като цяло излиза, че животът е най-смъртоносната болест. Крайната ти дестинация е един край. И идеята е по пътя към залеза да си направиш кефа без да се съобразяваш с другите. Да правиш нещата, които искаш да правиш. Да се забавляваш. Да се чувстваш щастлив.
Остава.
Според мен, няма смисъл, а има следи, които можеш да оставиш и най-доброто, което можеш да направиш, е да вземеш от живота всичко, което можеш, като се стремиш да съчетаеш забавленията преди (а и по време) да изградиш здраво и стабилно (финансово, но също така и емоционално) семейство с деца, които да възпиташ така, че когато станат самостоятелни, да можеш да си горд от постигнатото и да имат един добър старт по пътя, по който трябва да поемат сами вече, изградени като личности. Ако съм направил тези неща, мога да умра спокойно и без съжаления.
Остава.
Los Merengues...
Уха...
Няма краен, неоспорим смисъл, който да може ей така да се обобщи... Това лесно би мого да те накара да омаловажиш някакви междинни състояния/периоди. Смисълът не е и да си щастлив, както някой горе каза. Нещастието и безразличието пак дават принос и са със собствена стойност. Всеки момент сам по себе си е смисъл, колкото и изтъркано-повърхностно-дзен да звучи. И аз преди залитах към схващането, че едва ли не само "великите" неща, които остават, са смислени (те просто по-лесно впечатляват и по-лесно действат надъхващо), ама реално и прозаичността не е случайна.
"Какво ще ни дадеш, историйо,
от пожълтелите си страници? –
Ний бяхме неизвестни хора
от фабрики и канцеларии,
ний бяхме селяни, които
миришеха на лук и вкиснало,
и под мустаците увиснали
живота псувахме сърдито.
Ще бъдеш ли поне признателна,
че те нахранихме с събития
и те напоихме богато
с кръвта на хиляди убити.
Ще хванеш контурите само,
а вътре, знам, ще бъде празно
и няма никой да разказва
за простата човешка драма."
Мразиш ли да те имитират? Въобще какво е способно да те издразни на макс?