- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Мразя е силно казано. Преди се дразнех. Сега ме забавляват имитаторите, толкова е жалко да се опитваш да бъдеш някой друг, да нямаш собствена идентичност.
Дразнят ме интригантите, които си действат супер открито. И лицемерите също. Изобщо хора, които не играят честно играта на живота. Но понякога се нервя повече на тези, които виждат тариката, но не смеят да му се опълчат, а недоволстват зад гърба му. Хората трябва да се научат да имат смелостта да си решават проблемите лице в лице по мирен и директен начин.
Какво е мнението ти за приятелството между момче и момиче? Ами когато такова прерасне в приятелство с привилегии? Според теб такива отношения не се ли различават от една истинска връзка само с липсата на любов? Не мислиш ли, че е неизбежно и тя да се появи?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Че почти няма такова мисля. Освен в специфични случаи ЕВЕНТУАЛНО (абе трудно като цяло). Сега не ми се изброява какво имам предвид. Секс с познат, с когото ходите на кафета и от време на време си разказвате някакви неща (аз така разбирам концпта) е доста безсмислен. Или връзка като връзка, или да си абсолютно свободен по всеки възможен начин. Е, естествено едни такива отношения пак могат да те научат на нещо, ако имаш мозък и им позволиш, ама има и по~заслужаващи внимание варианти. И все пак в противоречие с казаното до тук (за да продължа с отговорите) ~ такава „връзка” все пак може да има повече общо с любовта от много други (и тук ме мързи да допълвам). А като нищо и да е жестоко недоразумение, заслужаващо някой да го пародира от тук до края на света. Любовта може и никога да не се появи в един такъв сценарий. Който вярва в обратното и си втълпява, че винаги се появяват емоционални добавки, не е познал. Зависи просто. Не е математика и ако стане, стане.
Би ли издал нечия тайна, ако си ядосан на човека или например се чувстваш цакнат от него?
Последно редактирано от paradosou : 02-13-2017 на 02:24
Зависи за какво става въпрос - има неща, които е добре да премълчиш в името на други неща. В основния случай не бих, стига да не ме засяга пряко. Ся, ако това е някаква информация, която ме засяга пряко по един или друг начин, или е в ущърб на някого, по-скоро бих издала. Зависи за какво става дума.
Обичаш ли да пътуваш и накъде беше последната ти дестинация?
квак
Оо да,много.
Последно беше Пампорово.
Досега бях ходил там,само през лятото,а сега съчетах ски и разходка.
Нека остане.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Обожавам да пътувам и да опознавам нови места. Без значение дали става въпрос за разходка в непознат град или сред природата, просто ми харесва да се запознавам с нови дестинации.
Последно бях в Стара Загора за един прекрасен концерт, който съчетах с вип обиколка на града с най-готиния гид.
Какво ще правиш тази вечер?
Ще уча и ще си чатя.
Случвало ли се е да те сваля преподавател/преподавателка в университет/училище?
Много ми е трудно да си избера, затова ще дам произволно име от тези, които ми харесват. Оскар Уайлд, да кажем.
Най~голямата заблуда е...?
Че сме свободни.
Остава.
Не. Ама и нещастна не съм, нито изпитвам безразличие. Това е идиотското. Цел ми е да си "доставя" повече контраст/амплитуда.
Иронично е, че...?
Иронично е, че ако влезеш по форумите ще се нагледаш и наслушаш на патриоти и патриотски призиви, хора, готови на всичко на държавата, а всъщност всички сме едни мишки, които се примиряват с всички.
Остава.
Los Merengues...
Иронично е, че си го осъзнал това и не си въстанал като Васил Левски още.
Обичаш ли да биеш шамари?
"Опълченците на Шипка"!
Остава.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Пххх, не знам, ужасно рядко ме грабват стихове. Харесвам повечето неща на Вапцаров, обаче сега ще постна нещо друго, което наскоро ми попадна:
"Когато свършат всички истини
и сепва сънищата ми кошута
във длани сребърник ще стисна
да си платя последните минути.
Че дяволът не дава даром нищо,
за глътка вино взима ти душата
и хвърля я във адското огнище.
...............
Тогава свършват всички камъни,
наречени да удрят със проклятия,
и всъщност нищо друго няма
освен любов в най-нежните обятия"
//изрязала съм го малко и със сигурност си личи неадекватната дупка, ама не ми пука, казах ви, че не съм най-запаления фен на тоя тип писане.....
Какво би казал/а на хората, ако говориш от името на някое чувство? Яд, безразличие, еуфория, любов, друго... оставям възможността за избор отворена.
Понякога да
Остава
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Много много рядко, само когато срещу мен стои лицемер.
Последната песен, която ти стана любима?
Eric Clapton - Cocaine
Кога последно се засмя и на какво?
Преди малко, на това със съвокопляването на седалищни части.
Предстоят ли ти някакви изпити?
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Вчера беше последният. Предстоят ми още много в бъдеще, студентски и житейски, но не знам кога ще са, хаха.
Колко души обичаш истински?
Само семейството си. Но пък то е доста голямо.
Кой филм си гледал/а най-много пъти и колко точно.