- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Да емигрирам в Америка.
Наранявал/а ли си някого (физически).
В редките случаи при самозащита,да.
Каква е твоята цел в момента.
Да спечеля медал на предстоящото състезание по информатика,което е в събота
Остава
Имам мн краткосрочни цели, които с малко постоянство ще доведат до по-фундаментални неща, но тях няма да ги изброявам, за да не спамя излишно пак. С едно изречение - искам да знам, че мога да разчитам на себе си във всеки един момент, без да се напрягам излишно, без да влизам в ролята на Хамлети без вечно да си представям някакви бъдещи неща......
Какво можеш да (ми) сготвиш?![]()
каквото поискаш
каква супер сила искаш да притежаваш?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Да с*ра пари.
Остава.
Да мога да си представям/усещам неща, които ппц са недостъпни за човешкото въображение. Например как би изглеждал свят с 15 измерения и въобще всякакви щуротии, за които не подозираме просто защото никога не сме имали достъп до каквото и да е дори подобно.
Коя ти беше любимата игра като хлапе? Компютърни не искам, давайте някакви от типа на дама, истината или се осмеляваш и пр.
Шах, не се сърди човече и tazos.
На колко години изгубихте девствеността си?
14
Остава.
Добре беше.
Тролваш ли?
Не, освен ако не съм в специалното си настроение.
Най-големият риск, който си поемал/а?
Последно редактирано от paradosou : 02-23-2017 на 23:33
За една бройка да подпиша договор за апартамент под наем, разчитайки само на едни празни приказки... Ако го бях подписал, в момента щях да съм без един бъбрек, че да си плащам наема сам.
Остава.
Преди години с един авер отидохме в София на гонки с колата на баща му, а още нямахме книжки, как не се убихме някъде не знам
Остава.
Карахме през нощта по един неасфалтиран път при разни скали и пясъци и по едно време "пътят" свърши и бяхме на ръба да паднем с колата от бая високо.
Остава.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
да се хвърля върху куче за което имаше съмнение за бяс с цел да го обездвижа
кога си струва да рискуваш?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Когато рискът ще ми донесе удоволствие, облага или по някакъв начин ще помогна на мой близък.
Остава.
Los Merengues...
Когато искам.
Кой е любимият ти спомен?
Животът ми е изпълнен с прекрасни спомени, абсурдно е да посоча само един. Иначе първото, което в момента ми изникна, е една вечер на кея, имаше пълнолуние и луната беше точно срещу нас, беше приказно.
Песен, която те разплаква?
Няма такава.
Вярваш ли на полицията?
Не.
Говорил ли си с някого от родителите си открито за секс? С кого?
Не,някак си ми е странно
Кой е най ранният ти спомен от детството
Ако не се лъжа е,когато си мислех че кабелът на ютията е въже и мога да се катеря по него като Тарзан...и накрая ютията се озова върху мен![]()
Остава
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Не знам кой е най-ранният, имам много спомени от детството. Може би когато слязох по стълбите по дупе.
Искал ли си прошка от някого днес или не ги зачиташ тези неща?