- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Интересен въпрос... Не мога да му направя кой знае колко. Освен да съм със стабилна компания и да ги преджобим и да им хвърлим един хубав бой.
Вярваш ли, че забраненият плод е най-сладък? И как го разбираш това твърдение изобщо?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Ооо определено...Аз се кефя на анален секс и имах една девойка ,с която си бяхме секс другарчета и първия път с нея ,тя ми каза-искам да ме чукаш само отзад.Е вари го ,печи го все се чудех как да й го вкарам в сливата....
^ Брат, май си по-счупен и от аватара си. Защо не следиш реда и не задаваш въпроси?
Аз си отговарям на моя - да, забраненият плод е доста сладък. Понякога си обсебен от мисълта да бъдеш с някого не защото наистина го искаш толкова силно, а просто защото не можеш да го имаш поради една или друга причина.
За момичетата - Какъв грим използвате в ежедневието и как изглежда косата ви най-често?
За момчетата - С брада ли си или без? Оформяш ли косата си в някаква прическа и ако да, каква?
С набола брада винаги.Някак си не мога да я изтрая да порасне повече... А иначе прическата е нула номер![]()
Как спите? Облечени ,съблечени с бельо ,без бельо ...?
Най-често по широка тениска и боксерки.
Остава.
Гърция и Испания.
Къде ще ходиш на море?
В Гърция ,там и работя.Остава
Гърция и у нас два пъти.
работил/а ли си някога? какво?
Сега съм в магазин за компютри.
Какво ще направиш ако те обара непознат?
Ще го напсувам и ще му ударя един юмрук във физиономията.
Остава.
ще му събирам зъбите в шепичка
кое си струва?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Много неща.Например да накараш любимо момиче да се разтече в ръцете ти.Остава
Да направиш всичко, за да видиш усмивките на близките си!
Остава.
Жената за любов би направила всичко - дори и секс. Мъжът за секс дори би обичал.
Любовта.
Остава.
Да мечтаеш и да превръщаш мечтите си в реалност...Правил/а ли си анален секс ?
Не.
Остава.
Ако е само колкото "може ли да пипна" без да се заиграва и ми е близък приятел, а не просто някой познат, нямам против.
Сексът разваля ли приятелството според теб?
Не.Сексът е просто още една стъпка ,към това да сте си още по-добри приятели.Въобще приятелите с привилегии са хубаво нещо.Ако се появят чувства обаче ,щ трябва да си изясните отношенията ,иначе може и да си развалите приятелството.Според мен ,в тийнейджърските години ,а и след това ,е много по-добре да имаш приятел с привилегии ,отколкото гадже.
Какво мислиш за ревността?
Да де, тоест разваля.
Какво да мисля, гадна работа е, ама е необходима в умерени количества.
Колко сериозни връзки си имал/а до момента?
Три или четири....С две съм мислил да се женя ,добре че не го направих...За или против секса за една вечер?
Швейцария, иф ю ноу уот ай мийн.
Знаеш ли какво правиш с живота си?