- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
никога не са ме били ама аз съм бил
най-гадния ти спомен ?
Всеки един спомен, в който ме предава някой.
Какви семки обичаш да ядеш - шарени или черни и защо?
Черни, шарените са много твърди.
Гледал ли си някога домашното видео на познат/а?
Ами като се замисля, май моите познати не правят такива неща.
Какво мразиш да правиш най-много?
Да оътува в рейса, когато времето е лошо, защото всички чужденци се изсиоват на оазар..
Остава
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
да ме карат да правя нещо... дори и да го искам
обичаш ли да вали сняг
Не
Умееш ли да спориш? Да се аргументираш, защитаваш своя теза?
Зависи доколко съм компетентна по темата на спора. Но принципно не споря по въпроси, по които не съм запозната, затова мога да кажа, че винаги успявам ясно да представя и защитя тезата си, също не пропускам да разгледам подробно мнението на отсрещната страна и да се опитам да го разбера, без да се отказвам от своето.
Каква беше последната дреха (може и обувки или бельо например), която си купи?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Май бяха некви тениски.
Марка-май кроп или нещо такова.
Какво можеш да сготвиш с нещата,които имаш в хладилника?
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Омлет ако искаш с яйца, моцарела, масълце. Една салатчица отстрани с домати и краставици и една лъжица мед мога да ти дам. Ааа чакай, имам и сметана и доматено пюре ама нещо не ми се вързват.![]()
Кое е последното нещо което сготви? Получи ли ти се. Моето беше картофена яхния с грах. Аз много си я харесах, странно защо на другите не им допадна толкова.
Последното нещо, което сготвих бяха кюфтета. Не се получи, щото каймата не беше посолена... смисъл наядох се като прасе, ама дотам. :Д
Спортуваш ли?
Няколко пъти.
Остава.
бил съм
влизал/а ли си някога в deep web-а?
кефи ли те песента ?>
https://www.youtube.com/watch?v=X_AnLGBq0gQ
Не особенно.
Коя е най-срамната ти тайна?
When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.
Time to die.
че лъжа като дърт циганин
даже и за това излъгах![]()
какво се сещаш първоначално когато се събудиш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Чудя се колко е часа. Винаги.
Ако имаш вълшебна лампа с 3 желания, какви ще бъдат?
When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.
Time to die.
На първо място задължително ще бъде да се върнем няколко месеца назад и той да не прави онова изпреварване.
Всъщност за друго не се сещам. Други желания нямам.
Остава.
ще питам лампата дали да я претопя или ще ми служи до живот
влизам в стаята ти и пред теб имаш нож водка и вибратор
кое ще скриеш първо?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Май ножа.
Другото си е що годе човешко.
Остава
Time to die.
вибратора
ако можеше да избереш една известна личност, с която да прекараш цял ден, коя щеше да бъде тя?
KATE BECKINSALEE
или Sia
И двете накуп!!!!
Ако можеше да си размениш живота с една известна личност за една седмица, кой бил избрал?
Time to die.