- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Не по-бързо от другите, но да.
Имаш ли шофьорска книжка?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
да... и C категория
тъпо ли ти е
не
какво ще правиш утре?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не, но искам
Ако имаше възможноста да се срещнеш с починала историческа/известна личност, коя би избрал?
When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.
Time to die.
When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.
Time to die.
Леми Килмистър :д
Песен ,която слушаш ,когато си тъжен.
Born to lose,Live to win
Някоя от на Sia песните ще да е
Какво би променил у себе си?
Time to die.
нищо
мечтана професия ?
Актриса
Остава
Time to die.
шофьор на SCANIA <3
имаш ли брат/сестра
Не
Любимо животно?
Time to die.
куче
най-любимо ядене ?
Италианска кухня
Място, на което искаш да живееш?
Time to die.
Рудник, квартал
най-неловка случка
На една първа среща преди време, бая наловко си беше
Остава
Time to die.
Бях строшил табелата на една дюнерджийница , защото исках да видя дали е метална , а пък тя се оказа няква от картони като и вкарах една тупаница
![]()
после собственика ме намери някак и искаше да му давам 30 кинта за картонената табела
![]()
![]()
Пробвала съм, но не
Любима песен за мотивиране
They say the end is coming sooner
But the end's already here
Ремонт - един живот една борба
Остава
Born to lose,Live to win
https://www.youtube.com/watch?v=4gDmupv0Hcw&t=124s
с какво се гордееш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
с категориите които имам в шофьорската книжка![]()
можеш ли да стааш рано
да
каква музика слушаш
old school Рап, руски рап, чалга, сръбско и гръцко
тъпо ли ти е
не
какъв чай обичаш
не пия чай
пийш ли монстъри, булове, хелове