- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
по принцип не но много рядко в живота ми се случва да запаля
никога не ми е било проблем да спра
остава
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
пуша
обичаш ли да спиш много
Оо даа
Какво предпочиташ,да си почиваш вкъщи или да излизаш с компания
Born to lose,Live to win
да почивам у нас
остава
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Зависи в какво настроение съм, но по-скоро у нас
Ден или нощ?
When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.
Time to die.
ден
обичаш ли влакове
Да ,обожавам да пътувам дълго с влак,особено ако
съм с някое аверче.
Какъв тип хора предпочиташ ,със самочувствие без покритие или прекалено свити.
Born to lose,Live to win
Не предпочитам нито един от двата вида. Като цяло не харесвам хората.Bitch be humble
Една от любимите ти песни, която е със специално значение за теб? Ако има някаква история, която придружава момента, в който ти е станала скъпа, може да споделиш.![]()
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Не съществува такава песен. Нито такава, която ми напомня на любим човек, нито някаква дет’ има история.
Какво би предпочел/а - да бъдеш беден и да живееш в мизерия или да си богат, да имаш достатъчно пари, за да си позволиш скъпи удоволства, но да знаеш, че след година-две ще умреш със сигурност?
средно положение...
работиш ли
опел астра
каква музика слушаш
Всичко, което ми хареса
Как се чувстваш в момента?
When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.
Time to die.
всичко ме боли,уморен,разочарован и може би предаден
остава
мн добре
кво ти се прай
закуска
ако се събудиш и нищо не те боли ще си помислиш ли че си умрял/а?
ще спа
кво прави на 23 юли 2012 ?
Радвах се на живота (не помня) :Д
Какво мислиш за татуировките? :Д
за татуировките бих казал че на мерцедес лепенки не отиват така че не са за мен
гледаш ли новини![]()
Гледам
А ти
Time to die.
не
кефиш ли се на пак и биги ?
Донякъде.
Какво беше последното нещо, което прибра в джоба си?
50 леа
тъпо ли ти е
Изобщо
Имаш ли wattpad? Ако отговорът е да, можеш да ми видиш профила ( https://www.wattpad.com/user/Killjoy_P )
They say the end is coming sooner
But the end's already here