- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Има някои яки песни, ама бая тъпо се държи :/
Мнение за 1Пидирекшън?![]()
Да куче и котка
Кой сезон повече ти харесва лято или зима?
Предимно рок, малко поп ии принудена съм да слушам понякога чалга по купони -_-
Какво правиш когато останеш сам/а вкъщи за дълго време?
Цъкам някоя игричка, гледам филми/сериали или просто лежа в леглото и гледам ТВ.
На колко години разбра, че Дядо Коледа не съществува? (Съжалявам, ако ти разбивам мечтите)
Как така не съществува? Нееее :'( 17 години да живея в такава заблуда... Е, остана ми само Феята на зъбките... друг е въпроса, че ще дойде пак не по-рано от 40-50 години :/
Защо е негласно прието, че сериалите по Дисни са само за деца до 5-6ти клас, след като повечето се разказват за 16-17 годишни американски глупаци?
Тренирам специален професионален спорт гребане с лъжица.Но иначе вкъщи коремни преси и лицеви опори.
Ти?
Пича с черната котка, номерът е да зададеш въпрос...
Три години плуване, сега карам втора модерни танци ^_^
Какво ти е мнението за кандидатите за изборите, ако имаш годините за кой ще гласуваш, ако не - кой би подкрепил?![]()
Не ги следя, и да имах годините пак не бих гласувал. Всички са едни и същи боклуци.
Кое е последното глупаво нещо, което си правил/а?
Тест по математика![]()
![]()
По какво ти е най-противната учителка и защо те дразни?
Противен доцент (жена) ми е по Международно Търговско Право... малка злобарка...
Можеш ли да готвиш?
само елементарни неща, повече сладкиши, манджи не
ти?
Не, никой не може да ме трае![]()
Правил/а ли си секс без презерватив?
Защо така затихнахте всички бе?
Не.
Как разбра за teenproblem и преди колко време?
нямам спомен, но определено по рано от 2011(имах по старо ацц и нямам грам спомен от него)
Neshto drugo ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Някои хора явно не схващат идеята, а тя е: отговаряш на въпроса и задаваш друг, за да се продължи нататък... -_-
Любимец сред бг актьорите имаш ли?
Рачков?
Дразниш ли се, когато учиш и навън викат "Жорко има бал, Жорко има бал!"?
Хахахаха, аз да уча? Неее, кой туй нещо?!Това е грозната истина... но иначе бих се дразнила, но ще се постарая да запазя търпение и да не пълня легена с вода
Какви са признаците когато момче харесва момиче? (принципно, но и ти самия какво правиш)
Държиш се като идиот/на някои им се удава повече/, правиш неща, които принципно не би направил, гледаш да оставате повече време заедно и насаме и те такива работи.
А какви са признаците, когато едно момиче не харесва момче.![]()