- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
пържени филийки със сладко от ягоди
Какво е последното нещо, което те уплаши?
Когато съм си у нас и няма да излизам скоро - даа ^_^
Кога за първи път отиде вечер на бар с приятели?
Toчно където съм сега. ^ _ ^
a ti, искаш ли ме ? :С
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Не, предпочитам да замълча, отколкото да излъжа, няма смисъл.
Виждаш ли мъртви хора, какво ти казват, и теб ли те питат същото като мен ?
Само в главата ми
Какво най-много би правил днес? Какво реално ще правиш ?
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
бих си почивала, защото ми предстои тежка седмица, а реално ще се подготвям за тази седмица и ще прескачам от едно място на друго .. Какво правиш в ежедневието си ?
Ем... Ако нямам тренировка сутринта, спя докъм обед, ям, чета разни работи в нета, свършвам някаква работа, ако имам, отивам на трен, ям, дремя на компа и пред телевизора...
А ти?
Ходя на училище, връщам се, седя пред телевизията докато се тъпча с нещо ;д, после излизам навън, прибирам се и уча или вися пред компютъра във фейса.
Сдобиваш се с огромно сума. Какво ще първото нещо, което ще направиш?
Хмм... ще си построя къща някъде в Родопите, ще си купя 1 апартамент тук в София; той ще бъде много голям и ще взема още четирима приятеля с мен, с които сме приятели от 5-6 годишни, ще си взема няк'ва голяма кола; ще си заделя няк'ва сума за да не се налага да работя, за козка и да си живея що годе ок и другите пари ще ги набия в кучешки приюти, WWF и домове за деца.
Сега видях, че въпроса е за "първото" нещо - ще излезна да се напия как си требе
Този въпрос ми хареса, та го задавам и аз
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Първо ще заделя за едно голямо пътешествие, чак след това отивам с приятели на бар, че иначе може да се объркам и да оставя някой голям бакшиш...
Ходил/а ли си в чужбина, ако да - къде и кога за първи път, и следващите дестинации?
Била съм в Кипър за първи път, когато бях на 5. Ходила съм и в Гърция, Сърбия и Македония. Догодина ми предстои пътуване в Испания, за което супер много се вълнувам. Има и възможност за Англия, но тя е минимална, така че ще си остана с надеждите май.
Имал ли си понякога усещането, че си губиш времето ? Какво разбираш под "добре използвано време" ?
Имал съм го това усещане. За мен добре изкарано време е това с приятели, това на пистата, това на път...
Коя е най-близката ти цел, която гониш в живота?
За загуба на време приемам време, което съм прекарала с някои хора, и изобщо нещо, което си правил без да има смисъл. За мен добре прекарано време е да свърша нещо полезно, да се забавлявам с приятели, да ходя на репетиции и тренировки, или да чета някоя интересна книга или да гледам филми.
Участвал/а ли си някога в извънкласни занимания, ако да - в какви, ако не - би ли искал/а да участваш в нещо?
Засега в моя град ми е много добре, но може би след няколко години, живот и здраве, ще се пробвам в чужбина.
Гледаш ли Световното и за кой си?
Днес го гледах, да. За Холандия съм.
Кога за последно яде сандвич с кашкавал ?
Тази сутрин.
Вярваш ли в прераждания и като цяло какво мислиш, че става след смъртта?
Вярвам в преражданията и мисля, че в момента, в който някой умре някуде другаде се ражда някой друг. Не се прераждаме веднага, не знам от какво зависи, но всеки път е различно. Това ми е един вид теорията, иначе се различава от фантастиките, които ми се искат, ад и рай, и да можем да виждаме как продължава живота на хората след нас.
Твоето мнение по този въпрос?![]()
Според мен няма прераждане, нито нещо подобно. Хората идват и си отиват.
Най-драматичният филм, който си гледал/а?
За най-драматичен не се сещам, обаче, колкото и клиширано да звучи, най-много съм ревала на Тетрадката. Има и друг, но ще си го запазя за себе си.А ако говорим и за бъдеще, най-драматичния филм, който съм гледала ще стане "Вината в нашите звезди"
Каква беше последната оценка, която получи и по какво?