- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Към 8
Кое беше последното нездравословно нещо, което изяде?
Не знам кое се счита за здравословно и кое не, но ще предположа, че е дюнерът, който омахах снощи.
На каква музикална вълна си през последната седмица?
И аз съм на рок вълна.
Какъв искаш да станеш, когато пораснеш?![]()
За това, което повече хора мечтаят предполагам.. щастие, спокойствие, здраве, любов и т.н.
Самоуверен/а ли си?
хаха да повечето пъти като мина пред огледалото съм такъв aahw u sexy muthaphuckaaa :д
"хипопотам плавал по Темза"
Каква е твоята представа за "идилия"
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Малка къщичка на някой самотен плаж или в планината, далеч от всякакви хуманоиди, само с харема ми.
Твоята?
не съм се замисляла
би ли си продал/а душата на дявола ?
кафевички
Какво мислиш за Даниел Петканов (лудия репортер) ?
Преди месец.
Продавал/а ли си си някога дрехите/обувките ?
Не, но съм ги давала на по-малки братовчеди или в домът за деца.
Най-голямата сума, която си дарявала?
30лв. мисля, на бездомник.
Жал ли те е за просещите хора, и често ли има даваш пари?
Не давам пари на просяци, повечето са измамници, някои се правят на сакати, а нищо им няма. И парите, които събират най-често ги дават за цигари. Гледала съм в един филм как отвличат малки деца и ги карат да просят. Не вярвам, че и тук е така, но пак не е много читава работата. А и съм ставала свидетел на случка, при която една жена подмина просякиня и тя започна да я кълне... Личи си кои са хората на улицата, които наистина са в нужда, на тях съм склонна да помогна, но нахалниците които искат стотинки не могат да предизвикат жал у мен.
Следващия?
Не. Не давам пари на осакатени хора седнали на улицата. Особено при факта, че единия който всеки ден стои там, сам си беше отрязал крака. Не приемам да давам пари на такива хора. Един следобед обаче се разхождахме с бившият ми и имаше един човек който свиреше много хубаво. Поздрави ни и ни се усмихна. Седнахме до него и му изслушахме историята. После го черпихме сладолед и си тръгнахме. До тогава не вярвах, че може да науча много от обикновен просяк, който свири на улицата.
Имаш ли автограф от знаменитост ?
Не
Виждал/а ли си някоя световноизвестна личност на живо?