- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диетата ''Японско чудо'' какво мислите ;sss
Здравейте, вече 3-ти ден съм на диетата ''Японско чудо'' и съм смъкнала около 2 килограма, а сега юни месец ще правя 15 години. Висока съм 164 и тежа 57 кг. Та въпросът ми е дали тази диета е здравословна за мен , защото се притеснявам от възрастта си, че съм малка за тази диета и ме е страх да няма някакви отрицателни и пагубни последствия за организма ми.. Вие какво мислите ? Ето я и диетата :
1 ден
Закуска - Горчиво кафе
Обяд - 2 твърдо сварени яйца
Вечеря - Парче месо,салата
2 ден
Закуска - Горчиво кафе, парче сухар
Обяд - 2 твърдо сварени яйца
Вечеря - Парче шунка,салата,чаена чаша кисело мляко
3 ден
Закуска - Горчиво кафе
Обяд - Зеленчуци,плодове
Вечеря - 2 твърдо сварени яйца
4 ден
Закуска - Горчиво кафе
Обяд - 2 твърдо сварени яйца,сок от моркови
Вечеря - 2 твърдо сварени яйца,шунка,салата
5 ден
Закуска - Горчиво кафе
Обяд - Печена риба с домат
Вечеря - Прескача се
6 ден
Закуска - Горчиво кафе
Обяд - Две големи парчета пилешко месо
Вечеря - 2 твърдо сварени яйза,морков
7 ден
Закуска - Горчиво кафе
Обяд - Парче месо,плод
Вечеря - По желание
Продължителността е 14 дни
Кафето може да се замени с чай без захар.
През първата седмица ще намалите теглото си
от 5-7 килограма. През втората седмица с по
500 грама всеки ден. Не трябва да се консумират сол, захар и алкохол.
От 7 до 14 ден диетата се
повтаря в същия ред.
Заедно и с диетата спортувам - бягам с приятелки на стадиона всяка сутрин.
МОЛЯ ВИ , КАЖЕТЕ МИ КАКВО МИСЛИТЕ.. ДА ПРОДЪЛЖА ЛИ ДА Я СПАЗВАМ, ИЛИ.. ;s Благодаря Ви предварително!![]()
it's not too late.. it's NEVER too late!!
Всяка една диета на тази възраст е вредна. Продължавай да си бягаш и намали сладките неща и снаксовете..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Много е вредна, спирай я веднага. Насочи се към Зоната.
Първоначално написано от bathory
Сладките неща съм ги ограничила , а снаксове въобще не ям , защото наистина са освен много калорични и много нездравословни. Ще продължа да бягам, благодаря ти!!![]()
Ще я погледна, Благодаря !Първоначално написано от badsector
![]()
Това си е истинско мъчение.Жив глад.
Тия яйца са толкова много.. аз едва ли ще мога да ги ям.И освен това-сутрин кафе,на обяд-тия две яйца и до вечерта нищо?Закуси си здравословно,яж нещо леко на обяд,а не с две яйца до вечерта.Ти едва ли ще имаш сила да направиш нещо.
Да,предполагам,че ще свалиш,ама на каква цена?И после на 80%,които отслабват толкова много за толкова кратък период от време,им се връща всичко,та отгоре.
Малко ми напомня на следното:
"Супер ефективна диета"
сутринта сваряш едно яйце
на обяд го обелваш
и вечерта го изхвърляш
блякккккккккне признавам почти никоя диета с малки изключения, но тази наистина....
Ооо преди бях голям фен на диетите
Сега си мисля колко тъпа съм била
Тъпо е човек да се лишава от нещо което обича( храна <3 )
Първоначално написано от galet0
+1 !!![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Правила съм я. Въпреки че съм човек, който е голям мазохист и издържам на глад, това не го издържах, цял ден да караш на 2 яйца, вечерта вече нямаш сили да си направиш салатата .. намери нещо по-здравословно.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
+++++Първоначално написано от thegreenzombie
Колкото и да се тъпчеш, ако после направиш една здрава тренировка гарантирам, че абсолютно нищо от това няма да ти се лепне..![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
+++Първоначално написано от FuckingFreak
Всичко си е до структура,ген , метаболизъм!!.Кво като ми спазвате някви диетии , то диета лли еизобщо или жив глад ... после ,защо получавали инфаркти на 18 и т.н. .... Кво аз като се тъпча постоянно и нищо не спортирам .. кво дебела ли съм НЕ! , но пък имам фр. която нищо не яде и си е 90кг-ова и кво .. ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СЕ ХАРЕСВА ТАКЪВ КАКЪВТО Е ! С тия диети после като отслабнете до желаните кг. и като спрете всякакъв спорт и пак ядете боклуци , ще ги качите 2 даже 3-но кг. които сте свалили... Съжалявам ако има грешки и т.н ама се ядосах
![]()
С тази диета човек освен да си съсипе организма, друго не знам.. ще има ужасен йо-йо ефект.Пък и никой не може да спазва подобен глад дълго време, в един момент ти писва.. започваш да хапваш повече и.. край.
По - добре е да се изградят хранителни навици, хранителен режим, който позволява да е постоянен и здравословен, съчетан с воля, търпение и спорт.. резултатът няма да закъснее![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
С този тип диети си забавяш метаболизма. Като резултат ще качваш килограми в пъти по-бързо, т.е след края на диетата каквото и да хапнеш ще ти се лепи. Да не говорим още колко негативи ти носи бавния метаболизъм.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Правила съм я диетата и свалих 6 кгтова беше преди месец и все още поддържам това тегло.
Първият положителен коментар за сега..странното е , че всички , които са я спазвали са отслабнали и са си задържали новото тегло..
![]()
Правила съм я. Свалих 8 килограма,за три седмици и 2 дни.Не съм ги върнала обратно засега.
Не знам какъв ви е проблема с кафето и яйцата.Изглежда малко и въпреки това,никакъв глад не усещах.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
не умираш ли от глад? С тези яйца наи-много да се посереш.
Проблемът ще се появи при теб, ако продължаваш с тази диета.Първоначално написано от ElinoOor
^ Тая диета я правих преди 4 месеца![]()
Който както се уреди. Аз проблем с теглото нямам вече.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC